Libnet.ro
UNICEF

20:30

Perchezitii in 11 locatii din Bucuresti, Prahova, Cluj si Brasov privind infractiuni cu fonduri europene

Hotnews Hotnews,
 Perchezitii in 11 locatii din Bucuresti, Prahova, Cluj si Brasov privind infractiuni cu fonduri europene

Procurori din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie, Serviciul Teritorial Alba, efectueaza cercetari intr-o cauza penala ce vizeaza suspiciuni privind savarsirea unor infractiuni indreptate impotriva intereselor financiare ale Uniunii Europene si a unor infractiuni de coruptie, comise in perioada 2011-2014, se arata intr-un comunicat DNA transmis luni dimineata. continuă pe Hotnews

Apartamentele noi din Bucuresti s-au ieftinit in ultimul an cu 8,4%, cele vechi s-au scumpit usor

Apartamentele noi din Bucuresti s-au ieftinit in ultimul an cu 8,4%, iar cele vechi s-au scumpit usor, potrivit unui studiu al imobiliare. ro . Bucuresti este singurul dintre marile orase unde scaderea preturilor a continuat si in acest an.

Sorin Oprescu: Arena Nationala si 12 scoli din Bucuresti sunt complet utilate cu echipamente pentru situatii de urgenta

Primarul Capitalei Sorin Oprescu a anuntat vineri ca Arena Nationala si 12 scoli din Bucuresti sunt complet utilate si dotate pentru situatii de urgenta, salile de sport ale unitatilor de invatamant.

Olimpic roman, acceptat la 11 facultati din strainatate

Cristian Dragomir, elev in clasa a XII-a la Colegiul National Tudor Vianu din Bucuresti, este un mic geniu al informaticii. Medaliat cu aur la Olimpiada Nationala de Informatica de anul trecut si premiat la mai multe concursuri NASA, elevul de 18 ani vrea sa ia drumul strainatatii si sa plece la facultate in Statele Unite.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1972 seconds )