Libnet.ro
UNICEF

10:30

Sorin Oprescu: Arena Nationala si 12 scoli din Bucuresti sunt complet utilate cu echipamente pentru situatii de urgenta

B1 B1,
Sorin Oprescu: Arena Nationala si 12 scoli din Bucuresti sunt complet utilate cu echipamente pentru situatii de urgenta

Primarul Capitalei Sorin Oprescu a anuntat vineri ca Arena Nationala si 12 scoli din Bucuresti sunt complet utilate si dotate pentru situatii de urgenta, salile de sport ale unitatilor de invatamant. continuă pe B1

Bilant ingrijorator. Sute de cladiri din Bucuresti se pot darama in timpul unui cutremur: 12 scoli si Arena Nationala, transformate in tabere pentru sinistrati

In cazul unui cutremur puternic, sute de cladiri din Bucuresti risca sa se prabuseasca din pricina uzurii, dupa cum a anuntat primarul Sorin Oprescu astazi. Capitala, a spus edilul, este cea mai vulnerabila din Europa in cazul unui seism, iar reabilitarea imobilelor trebuie tratata cu foarte mare seriozitate.

Sorin Oprescu trage un semnal de alarma: Bucurestiul dupa cutremur, haos si dezastru. Vezi situatia pe sectoare si cladiri (VIDEO)

Primarul general al Capitalei Sorin Oprescu sustine ca Bucurestiul este vulnerabil in fata unui posibil seism mai puternic. Readuc in atentia publica una, daca nu chiar cea mai grava problema cu care se.

Uber se lanseaza oficial in Romania: O alternativa mai ieftina la taxiurile din Bucuresti. Cum functioneaza controversata aplicatie (VIDEO)

Uber, aplicatia care permite aproape oricarui sofer sa devina taximetrist, se lanseaza oficial si in Romania. Sub forma uberX, controversata aplicatie va putea fi utilizata mai intai in Bucuresti,.

Studentii Universitatii din Bucuresti, in conflict cu Ministerul Tineretului

Societatea Studentilor Universitatii Bucuresti SSUB) condamna Ministerul Tineretului si Sportului pentru interdictia de a desfasura o conferinta despre gen si orientare sexuala, la Casa de Cultura a Studentilor. Tinerii spun ca vor actiona in instanta in ministerul nu va concedia vinovatii si nu va oferi scuze publice, informeaza societatea intr-un comunicat remis redactiei.

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )