Libnet.ro
UNICEF

20:00

Fenomenul spectaculos care a putut fi vazut IERI din Bucuresti. Este de o frumusete uimitoare

Antena3 Antena3,
Fenomenul spectaculos care a putut fi vazut IERI din Bucuresti. Este de o frumusete uimitoare

In zilele senine, Bucurestiul are multe de oferit. Din haosul si nebunia de pe strazi, cei care isi ridica ochii spre inalt pot vedea ceva chiar spectaculos. Erik Zollner, un pasionat de fotografie, a surprins. continuă pe Antena3

Suspiciuni de evaziune fiscala si delapidare in scolile din Bucuresti, Ilfov si Prahova

Politistii au facut nu mai putin de 19 perchezitii in locatii din Bucuresti, Ilfov si Prahova, intr-un dosar in care este vizata fundatia care organizeaza concursul scolar Evaluare in educatie.

Actorul George Motoi va fi inmormantat vineri, intr-un cimitir din Bucuresti

Actorul George Motoi, care a murit miercuri, la varsta de 79 de ani, va fi inmormantat vineri, la cimitirul Sfanta Vineri din Bucuresti, se arata pe site-ul Teatrului National din Bucuresti, conform Mediafax.

Apartamentele noi din Bucuresti s-au ieftinit in ultimul an cu 8,4%, cele vechi s-au scumpit usor

Apartamentele noi din Bucuresti s-au ieftinit in ultimul an cu 8,4%, iar cele vechi s-au scumpit usor, potrivit unui studiu al imobiliare. ro . Bucuresti este singurul dintre marile orase unde scaderea preturilor a continuat si in acest an.

Apa Nova Bucuresti atentioneaza asupra unei posibile inselatorii in care sunt vizati proprietarii din Asociatiile de Proprietari

Apa Nova Bucuresti atrage atentia asupra faptului ca in ultimele zile, pe usile de acces ale unor blocuri bucurestene, au fost lipite anunturi cu privire la colectarea unor sume de bani pentru incheierea de contracte/conventii individuale pe apartament. Anunturile NU au fost facute de Apa Nova Bucuresti.

Apa Nova Bucuresti atentioneaza asupra unei posibile inselatorii in care sunt vizati proprietarii din Asociatiile de Proprietari

Apa Nova Bucuresti atrage atentia asupra faptului ca in ultimele zile, pe usile de acces ale unor blocuri bucurestene, au fost lipite anunturi cu privire la colectarea unor sume de bani pentru incheierea de contracte/conventii individuale pe apartament.

Pipera Plaza, cel mai nou mall din Bucuresti, se deschide in luna mai: cele mai mari unitati Starbucks si Lidl

Prima etapa a centrului comercial Pipera Plaza se va finaliza in luna mai a acestui an si va cuprinde cele mai mari unitati din Romania ale unor branduri cunoscute ca Lidl sau Starbucks. Proiectul este dezvoltat de Alpha Property Group, parte a.

Perchezitii in 11 locatii din Bucuresti, Prahova, Cluj si Brasov privind infractiuni cu fonduri europene

Procurori din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie, Serviciul Teritorial Alba, efectueaza cercetari intr-o cauza penala ce vizeaza suspiciuni privind savarsirea unor infractiuni indreptate impotriva intereselor financiare ale Uniunii Europene si a unor infractiuni de coruptie, comise in perioada 2011-2014, se arata intr-un comunicat DNA transmis luni dimineata.

O ia vremea razna? Care sunt mediile temperaturilor din luna martie a ultimilor 100 de ani fata de cele de azi? Scurta cercetare statistica

Directorul Administratiei Nationale de Meteorologie ANM), Ion Sandu, a anuntat, joi, in videoconferinta cu prefectii, ca vineri noapte va ninge in sudul tarii, inclusiv in Bucuresti, iar daca vantul va depasi 70 de kilometri la ora este posibil sa fie emise coduri portocalii. Vrea omul sa isi faca un program de week-end, iar anunturile meteorologilor il dau peste cap. Prognozele au ajuns sa se schimba in ultimii ani la intervale foarte scurte de timp si nu din cauza ne-priceperii meteorologilor. Pur si simplu asistam la schimbari climatice care fac ca media temperaturilor lunare de acum 100 de ani sa nu mai corespunda cu cea din zilele noastre. Cand eram copil si ma jucam in Maramuresul copilariei, nu-mi aduc aminte de ninsori in martie. A luat-o vremea razna? Sa ne uitam pe cifre.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )