Libnet.ro
UNICEF

16:00

Ministrul Energiei: Fonduri europene in valoare de 500 milioane de lei risca sa fie dezangajate

Hotnews Hotnews,
 Ministrul Energiei: Fonduri europene in valoare de 500 milioane de lei risca sa fie dezangajate

Ministrul energiei Victor Grigorescu a anuntat vineri intr-o conferinta de presa ca si institutia pe care o conduce se afla printre cele la care exista riscul de dezangajare a fondurilor europene. Vorbim de fonduri in valoare de peste 500 de milioane de lei, a spus Grigorescu. continuă pe Hotnews

Romania risca sa piarda 500 de milioane de lei pe proiecte europene in energie

Romania risca dezangajari de peste 500 de milioane de lei 112 milioane euro) la proiecte din sectorul energetic finantate cu fonduri europene, in exercitiul financiar 2007-2013, din cauza ca acestea nu vor fi finalizate pana la 31 decembrie 2015, potrivit ministrului Energiei, Victor Grigorescu.

Romania risca dezangajari de 500 mil.lei pentru proiecte europene in energie, din cauza intarzierilor

Romania risca dezangajari de peste 500 de milioane de lei 112 milioane euro) la proiecte din sectorul energetic finantate cu fonduri europene, in exercitiul financiar 2007-2013, din cauza ca acestea nu vor fi finalizate pana la 31 decembrie 2015,.

Sfaturi pentru accesarea de fonduri europene in 2016. Cum sa indeplinesti conditiile cerute de finantatori

Solicitantii de fonduri europene trebuie sa tina cont la elaborarea proiectelor de toti pasii necesari pentru eligibiliatea si apoi obtinerii fondurilor. Daca eligibilitatea este recomandata de a fi facuta de catre fiecare solicitant, scutind astfel eventuale pierderi financiare, in etapa a doua, care presupune studiu de fezabilitate si realizarea bugetului, apelarea la un consultant faciliteaza aprobarea facila a finantatorilor.

Ministrul Energiei, cu ochii pe Complexul Energetic Hunedoara. Vrea informare zilnica privind situatia companiei

Ministrul Energiei, Victor Grigorescu, ia in vizor Complexul Energetic Hunedoara CEH). A cerut informare zilnica despre situatia companiei, care se confrunta cu probleme financiare, are multe cereri de intrare in insolventa, dar si stocuri reduse de carbune. Mai mult, planul de redresare nu a fost nici acum finalizat.

Ministrul Energiei: Avem un numar de ingrijorari cu privire la stocurile de carbune

Ministrul Energiei, Victor Vlad Grigorescu a declarat, vineri, ca stocul de gaze este acoperitor pentru prognozele pe perioada urmatoare, insa exista un numar de ingrijorari cu privire la stocurile de carbune.

NBG si Piraeus Bank au nevoie de fonduri europene de 5,7 miliarde euro

National Bank of Greece NBG) si Piraeus Bank, doua dintre cele patru mari banci elene, au nevoie de aproximativ 5,7 miliarde de euro - fonduri publice din zona euro pentru recapitalizare -, dupa ce Eurobank si Alpha Bank au strans peste cinci miliarde de euro de la investitori privati, anunta Guvernul de la Atena.

Actionarii Euroins trebuie sa aduca de acasa 200 de milioane de lei pana la sfarsitul acestui an si tot atat pana la finele lui 2016

Societatea de asigurari Euroins isi va majora capitalul social cu pana la 400 milioane lei, potrivit planului de redresare aprobat de Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF), operatiunea urmand sa aiba loc in doua etape: 200 de milioane de lei pana la finalul acestui an, iar restul pana la sfarsitul lui 2016.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )