Libnet.ro
UNICEF

01:06

Ministrul de Externe rus, Serghei Lavrov: Cooperarea dintre Rusia si Statele Unite, posibila doar pe baza de egalitate

B1 B1,
Ministrul de Externe rus, Serghei Lavrov: Cooperarea dintre Rusia si Statele Unite, posibila doar pe baza de egalitate

Rusia este pregatita pentru o coperare cu Statele Unite ale Americii, dar doar pe baze egale si juste, a spus Ministrul de Externe rus, Serghei Lavrov, citat de Sputnik. Aceasta cooperare este posibila doar pe. continuă pe B1

Pleaca nemtii, vin americanii. John Kerry se intalneste, marti, la Soci, cu Vladimir Putin si Serghei Lavrov

Secretarul de Stat american, John Kerry, se va intalni marti cu presedintele rus, Vladimir Putin, si cu ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, in statiunea Soci de la Marea Neagra, a anuntat luni Departamentul de Stat al SUA. Vizita sefului diplomatiei americane vine la o zi dupa cea a cancelarului german, Angela Merkel, care s-a aflat, duminica, la Moscova.

John Kerry se va intalni cu Vladimir Putin si Serghei Lavrov marti, la Soci

John Kerry, secretarul de stat american, se va intalni marti cu presedintele rus, Vladimir Putin, si cu ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, in statiunea Soci de la Marea Neagra, mentioneaza Associated Press in pagina electronica.

John Kerry, intalnire cu Vladimir Putin si Serghei Lavrov la Soci

Secretarul de Stat american, John Kerry, se va intalni marti cu presedintele rus, Vladimir Putin, si cu ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, in statiunea Soci de la Marea Neagra, a anuntat luni Departamentul de Stat al SUA, potrivit Mediafax.

Lavrov si Kerry se intalnesc maine la Soci

Ministrul de Externe rus, Sergey Lavrov, se va intalni, maine la Soci, cu omologul sau american, John Kerry, pentru a discuta pe marginea situatiilor din Ucraina, Yemen, Irak si Siria, a declarat o sursa.

ştiri de la B1

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )