Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministrul Finantelor: 20% din administratie este ineficienta si trebuie sa plece. Sunt foarte multi la stat care la ora 16 sau mai devreme rup usa

B1 B1,
Ministrul Finantelor: 20% din administratie este ineficienta si trebuie sa plece. Sunt foarte multi la stat care la ora 16 sau mai devreme rup usa

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, este de parere ca 20% din administratia publica este ineficienta si ar trebui sa paraseasca sectorul bugetar. De asemenea, Teodorovici spune ca cei mai multi dintre. continuă pe B1

INCOME: Legea salarizarii va fi implementata in totalitate in 2-3 ani, sustine ministrul Finantelor

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, spune ca noua lege a salarizarii ar putea fi implementata in tin 2-3 ani, in functie de resursele gasite pentru a suporta efortul financiar. Teodorovici sustine insa.

Eugen Teodorovici: 20% din oamenii din administratie trebuie sa plece

Ministrul Finantelor Eugen Teodorovici a declarat duminica pentru Digi 24 ca ar putea fi reduse contributiile sociale, insa nu a dorit sa ofere o data cand va intra in vigoare aceasta masura. Teodorovici a subliniat ca in administratia publica este nevoie de o reforma.

Codul Fiscal, discutat in sesiune extraordinara: ce va face ministrul Finantelor

Presedintele interimar al PSD Liviu Dragnea a declarat ca proiectul Codului Fiscal va fi dezbatut in Parlament in sesiune extraordinara, iar ministrul Finantelor va tine cont de cererea de reexaminare a presedintelui si va face o noua analiza, impreuna.

Ministrul Finantelor, despre rectificarea bugetara: De la Sanatate nu se iau bani

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a anuntat intr-un interviu acordat postului de televiziune Digi24 ca de la Ministerul Sanatatii nu se vor lua bani la prima rectificare bugetara care va fi decisa marti de Guvern.

INCOME: Ministrul Finantelor Publice, reactie la criticile aduse noului Cod Fiscal

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a comentat, intr-un interviu acordat in exclusivitate emisiunii INCOME, de la Antena 3, reactiile virulente ale Consiliului Fiscal si Bancii Nationale vizavi de noul Cod.

Primul smartphone din lume este mai batran cu 15 ani decat iPhone

Prima companie care a avut curajul sa-si intituleze telefonul smartphone a fost Ericsson, cu modelul R380, in anul 2000. Avem senzatia ca a trecut atat de mult timp de atunci si suntem atat de obisnuiti cu telefoanele inteligente, incat daca am fi intrebati cine a creat primul smartphone din lume, probabil am raspunde instinctiv Apple. [] Primul smartphone din lume este mai batran cu 15 ani decat iPhone Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Peste 20% din vanzarile online ale EuroGsm provin de pe mobil

Potrivit retailer-ului telecom EuroGsm, peste 20% dintre vanzarile online inregistrate in primul semestru din acest an au fost generate de clienti care au accesat site-ul companiei de pe dispozitive mobile.

VIDEO. Cea mai rapida masina din lume este electrica. Atinge 100 km/h in sub 2 secunde!

Un model experimental a fost construit de o echipa de studenti de la Universitatea din Stuttgart, pentru a dobora recordul mondial, detinut anterior de niste studenti olandezi. Bolidul, similar unui kart, are u incredibila chiar si pentru un .

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2407 seconds )