Libnet.ro
UNICEF

23:00

Ministrul Finantelor: Codul Fiscal va ramane in forma deja adoptata. Sub nicio forma nu revenim asupra masurilor

B1 B1,
Ministrul Finantelor: Codul Fiscal va ramane in forma deja adoptata. Sub nicio forma nu revenim asupra masurilor

Ministrul Finantelor Eugen Teodorovici a declarat, vineri, ca Guvernul nu va reveni asupra Codului Fiscal, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a respins proiectul, trimitandu-l spre reexaminare parlamentului. continuă pe B1

Teodorovici: Codul Fiscal ramane in forma adoptata de Parlament. Avem nevoie de masuri indraznete

Codul Fiscal va ramane in forma aprobata de Parlament, pentru ca o aplicare graduala a masurilor prevazute nu va avea efectul scontat in economie, a declarat ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, in cadrul unei conferinte de presa.

Tedorovici: Sub nicio forma nu revenim asupra masurilor din Codul Fiscal

Guvernul nu va reveni asupra pachetului de masuri incluse in Codul Fiscal, acesta urmand sa ramana in forma deja adoptata de Parlament, a declarat ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, care a adaugat ca va avea o discutie cu guvernatorul BNR pentru a-i prezenta inca o data argumentele.

Ministrul Jianu, la Daily Income: Masurile esentiale care ar trebui introduse in Codul fiscal

Codul fiscal va trece de Parlament, iar masurile esentiale care vor atrage Romania sunt scaderea TVA si impozitarea cu 5% a dividendelor, este de parere fostul ministru pentru IMM-uri Florin Jianu. Pentru.

Ce solutie propune Blaga pentru Codul Fiscal

Co-presedintele PNL, Vasile Blaga, a declarat, miercuri, la Realitatea TV, ca cea mai buna solutie pentru Codul Fiscal va fi aplicarea etapizata, o parte din masuri putand fi luate deja de la inceputul anului 2016.

Iohannis explica de ce a respins Codul fiscal: Interesele politice trebuie depasite

Presedintele Klaus Iohannis a cerut prudenta si responsabilitate in plan fiscal. Seful statului a venit cu prima explicatie pentru retrimiterea Codul Fiscal in Parlament, la reexamniare. in fata specialistilor.

Victor Ponta, mesaj din concediu: Rusine celor care blocheaza Codul Fiscal

Premierul Victor Ponta, aflat in concediu in Statele Unite ale Americii, a felicitat, vineri, pe Internet, firmele care muncesc si platesc taxe cinstit si le-a transmis sa le fie rusine celor care fac politica ieftina si blocheaza din considerente strict politice Codul Fiscal.

Ponta, din SUA: Rusine celor care blocheaza din considerente strict politice Codul Fiscal

Premierul Victor Ponta, aflat in concediu la Miami, felicita firmele care platesc taxe in mod cinstit si le transmite sa le fie rusine celor care blocheaza Codul Fiscal din motive politice.

PNL cere ca votul prin corespondenta sa fie dezbatut odata cu Codul Fiscal, in sesiunea din august

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a cerut, vineri, PSD sa accepte ca Legea votului prin corespondenta sa fie inscrisa pe ordinea de zi a sesiunii extraordinare din 24-26 august, in care se va discuta Codul Fiscal, astfel incat legea sa poata fi aplicata anul viitor.

Traian Basescu: BNR s-a pus closca pe Codul Fiscal

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, miercuri, la B1 Tv, referitor la Codul Fiscal, ca presedintele Klaus Iohannisa gresit ca nu s-a consultat cu Guvernul pe aceasta tema. Mai mult, fostul sef de stat s-a ararat deranjat de inteventia BNR in aceasta problema, spunand ca institutia s-a pus closca pe Cod.

Cum influenteaza Codul Fiscal jocurile politice

Sesiunea extraordinara in care parlamentarii vor vota, din nou, Codul Fiscal ar putea insemna o lovitura in plex data Opozitiei, dar, pe de alta parte, ar putea fi si o portita prin care premierul Victor Ponta sa iasa discret de pe scena politica.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )