Libnet.ro
UNICEF

06:00

Ministrul de Interne, Carmen Dan: Am invatat mecanismul de la un bun profesor, el se numeste Liviu Dragnea

Adevărul Adevărul,
Ministrul de Interne, Carmen Dan: Am invatat mecanismul de la un bun profesor, el se numeste Liviu Dragnea

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat duminica seara la finalul Comitetului pentru situatii de urgenta, la care a participat si prim-ministrul Sorin Grindeanu, ca a invatat sa gestioneze situatiile precum cele din ultimele zile, generate de viscol si ger, de la un bun profesor, care se numeste Liviu Dragnea. continuă pe Adevărul

Ministrul de Interne, Carmen Dan: Mecanismul interventiei in situatii de viscol si inundatii l-am invatat de la un bun profesor, Liviu Dragnea

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat duminica seara, in prezenta premierului Sorin Grindeanu, ca a invatat mecanismul interventiei in situatii de viscol si inundatii de la un bun profesor, numele acestuia fiind Liviu Dragnea, potrivit Mediafax.

Carmen Dan: 128 de persoane sunt blocate pe A2, in zone de siguranta. Am inceput sa ii scoatem, cu freza in fata

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a afirmat, sambata, ca 128 de persoane sunt in continuare blocate pe A2, in zone de siguranta, autoritatile intervenind in acest moment pentru scoaterea lor de pe autostrada cu utilajele de deszapezire.

Carmen Dan: Este posibil sa avem avertizari de cod rosu in patru judete / Ma intereseaza inclusiv numerele de telefon ale soferilor de pe utilaje

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a anuntat joi, in cadrul comandamentului convocat la sediul MAI, ca, in urma avertizarilor meteorologilor, este posibil sa fie instituit un cod rosu de vreme rea in patru judete, scrie Agerpres.

Prefectul de Giurgiu spune ca a aflat din presa ca ministrul de interne vrea sa-i ceara demisia

Prefectul judetului Giurgiu, Zorinel Niculcea, afirma ca a aflat din presa ca ministrul de Interne, Carmen Dan, vrea sa ceara demiterea sa din functie pentru ca nu a raspuns la telefon in noaptea in care a fost instalat codul portocaliu de zapada si viscol in judet, precizand ca nu a primit o informare oficiala in acest sens.

Ministrul de Interne ii cere lui Sorin Grindeanu demiterea prefectului de Giurgiu: L-am cautat 3 ore si a fost de negasit

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat, sambata, ca ii cere premierului Sorin Grindeanu sa il demita pe prefectul judetului Giurgiu, Zorinel Niculcea, dupa ce, in urma cu doua zile, l-a cautat la telefon timp de trei ore si acesta a fost de.

Noul ministru de Interne, Carmen Daniela Dan, pregateste masuri, dupa avertizarea de vreme rea

Noul ministru de Interne, Carmen Daniela Dan, a convocat, joi, Comitetul National pentru Situatii Speciale de Urgenta. Sedinta va avea loc la ora 15. 00, la sediul Ministerului de Interne.

Noul ministru de Interne, Carmen Daniela Dan, a convocat comandamentul de iarna, la ora 15.00

Noul ministru de Interne, Carmen Daniela Dan, a convocat, joi, Comitetul National pentru Situatii Speciale de Urgenta. Sedinta va avea loc la ora 15. 00, la sediul Ministerului de Interne.

Serban Nicolae este noul presedinte al Comisiei Juridice a Senatului, dupa plecarea lui Carmen Dan la MAI

Liderul senatorilor PSD Serban Nicolae este noul presedinte al Comisiei Juridice, dupa ce senatorul PSD Carmen Dan a fost numita in functia de ministru de Interne.

Carmen Dan, ministrul Afacerilor Interne :Orice abuz va fi sanctionat, dar in aceeasi masura, cred ca e timpul ca cel care poarta uniforma sa fie respectat

Carmen Daniela Dan, fost prefect de Teleorman, este noul ministru al Afacerilor Interne. Ministrii din cabinetul Grindeanu au depus, aseara, la Cotroceni, juramantul de credinta in fata presedintelui Klaus Iohannis.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )