Libnet.ro
UNICEF

16:00

Ministrul Ioan Rus a ramas fara permis de conducere dupa ce a fost prins circuland cu viteza

B1 B1,
Ministrul Ioan Rus a ramas fara permis de conducere dupa ce a fost prins circuland cu viteza

Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, a ramas fara permis de conducere dupa ce a fost prins circuland cu viteza pe un drum judetean din judetul Cluj. Acesta a primit acasa o scrisoare din partea politistilor,. continuă pe B1

Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, a ramas fara carnet de conducere din cauza vitezei

Politistii clujeni l-au lasat, in urma cu cinci luni, pe Ioan Rus fara carnet de conducere. Acesta a condus pe un drum judetean depasind viteza regulamentara. Clujeanul, care a devenit in luna iunie ministru al Transporturilor, si-a recuperat, intre timp, permisul.

Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, a dat in radarul politiei si a ramas pieton o luna

Ioan Rus, Ministrul Transporturilor, ar fi ramas fara permis de conducere dupa ce a fost prins circuland cu viteza pe un drum judetean din judetul Cluj.

Mazare, atac la Ioan Rus

Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, este prieten cu presedintele Traian Basescu si de aceea este normal ca amandoi sa aiba aceeasi pozitie in privinta transferului actiunilor de la Portul Constanta, sustine primarul Constantei, Radu Mazare.

Caru' cu Vedete: Alex Velea a scos tatuajul cu Ana si si-a desenat-o pe Antonia; Oana Zavoranu i-a aratat tot lui Capatos! Prezentatorul TV a ramas fara cuvinte; Nimeni nu se astepta la asta! A inselat-o Pepe pe Raluca chiar inainte de nunta?

Urmari crunte pentru fiica lui Enache dupa ce a fost taiata. Cosmarul nu s-a incheiat pentru Diana Enache dupa ce a fost injunghiata, pe 5 iulie, de portarul. Liviu Varciu s-a dezbracat pentru Ilinca Vandici. Surprize la Kanal D. Dupa ce a fost criticat de colega sa de prezentare pentru burtica din dotare, Liviu Varciu.

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )