Libnet.ro
UNICEF

21:00

Ministrul Justitiei: Pragul rezonabil pentru abuzul in serviciu va fi stabilit dupa dezbateri cu profesionisti. Asteptam intai decizia CCR

România Liberă România Liberă,
Ministrul Justitiei: Pragul rezonabil pentru abuzul in serviciu va fi stabilit dupa dezbateri cu profesionisti. Asteptam intai decizia CCR

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, miercuri, la sediul Ministerului Justitiei, ca pragul rezonabil pentru abuzul in serviciu va fi stabilit dupa dezbateri cu profesionistii dreptului si societatea civila. continuă pe România Liberă

Tudorel Toader: Se va stabili un prag valoric rezonabil pentru abuzul in serviciu dupa dezbateri cu specialisti

In cazul infractiunii de abuz in serviciu se va stabili un prag valoric rezonabil, in urma unor dezbateri la care vor participa specialisti in drept si reprezentanti ai societatii civile, a anuntat miercuri ministrul Justitiei, Tudorel Toader, citat de Agerpes.

Dragnea despre decizia CCR: Curtea spune foarte clar ca trebuie stabilit un prag pentru abuzul in serviciu

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, marti, la Antena 3, ca decizia Curtii Constitutionale legate de pragul valoric pentru abuzul in serviciu impune Parlamentului si Guvernului sa introduca acest prag, Dragnea apreciind ca cei care au iesit in strada sa protesteze impotriva OUG 13/2017 s-au revoltat pe baza unor minciuni.

Dragnea, despre decizia CCR: Curtea spune foarte clar ca trebuie stabilit un prag pentru abuzul in serviciu

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, marti, la Antena 3, ca decizia Curtii Constitutionale legate de pragul valoric pentru abuzul in serviciu impune Parlamentului si Guvernului sa introduca acest prag, Dragnea apreciind ca cei care au iesit in strada sa protesteze impotriva OUG 13/2017 s-au revoltat pe baza unor minciuni.

Decizia CCR de marti ii da apa la moara lui Dragnea, dar Toader ii taie din avant: Pragul pentru abuzul in serviciu va fi unul REZONABIL

Premierul Grindeanu si Ministrul Justitiei au declarat ca trebuie avem rabdare si sa vedem motivarea Curtii Constitutionale in ceea ce priveste abuzul in serviciu. in schimb, decizia CCR i-a da.

Infractiunea de abuz in serviciu va fi redefinita, inclusiv prin instituirea unui prag valoric

Ministrul Justitiei afirma ca, urmare a deciziei de marti a Curtii Constitutionale a Romaniei CCR) referioare la abuzul in serviciu, aceasta infractiune urmeaza sa fie redefinita, inclusiv prin instituirea unui prag valoric, invocand faprul ca deciziile CCR sunt obligatorii si au valoare numai pentru viitor, potrivit surselor din presa.

Ministrul Justitiei: continutul infractiunii de abuz in serviciu urmeaza a fi reconfigurat prin consacrarea unui prag valoric

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a afirmat, marti, ca infractiunea de abuz in serviciu va fi reconfigurata prin stabilirea unui prag valoric, potrivit News. ro. Declaratia oficialului vine dupa ce Curtea Constitutionala a respins exceptia ridicata de Bombonica Dragnea privind abuzul in serviciu si a decis ca stabilirea unui prag nu intra in sarcina sa, ci a Parlamentului sau a Guvernului. Toader a spus ca deciziile CCR sunt obligatorii si au valoare numai pentru viitor.

Ordonanta 13 revine: Ministerul Justitiei va propune un prag valoric pentru abuzul in serviciu

Ministerul Justitiei a anuntat marti printr-un comunicat de presa ca in modificarea codului penal pentru a redefini infractiunea de abuz in serviciu conform cerintelor Curtii Constitutionale se va pr.

Ministerul Justitiei a anuntat un prag valoric pentru abuzul in serviciu

Ministerul Justitiei a anuntat, marti seara, ca va introduce un prag valoric pentru incriminarea abuzului in serviciu.

Nu stabileste Curtea prag pentru abuzul in serviciu; e treaba Parlamentului

ACTUALIZARE 14:55 Judecatorii Curtii Constitutionale s-au pronuntat asupra exceptiei de neconstitutionalitate depuse de fosta sotie a lui Liviu Dragnea, Bombonica Prodana, privind abuzul in serviciu, transmite Digi24. ro. --- Curtea Constitutionala CCR) judeca marti exceptia de neconstitutionalitate depusa de fosta sotie a lui Liviu Dragnea, Bombonica Prodana, in privinta definitiei abuzului in serviciu, Guvernul cerand Curtii sa respinga ca inadmisibila solicitarea fostei sotii a liderului PSD, trimisa in judecata pentru abuz in serviciu, potrivit surselor din presa.

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader: Proiectul de lege pentru modificarea legilor justitiei are ca termen de finalizare luna iunie 2017

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a scris, pe pagina sa de Facebook, ca magistratii trebuie sa faca magistratura si ca proiectul de lege pentru modificarea legilor justitiei are ca termen de finalizare luna iunie 2017.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2496 seconds )