Libnet.ro
UNICEF

00:08

Ministrul Justitiei, Tudorel Toder: Astept sa ne spuna CSM daca sunt magistrati care au acasa, in sertar, certificatul de colaborator de la CNSAS

România Liberă România Liberă,
Ministrul Justitiei, Tudorel Toder: Astept sa ne spuna CSM daca sunt magistrati care au acasa, in sertar, certificatul de colaborator de la CNSAS

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a solictat Cosiliului Superior al Magistraturii CSM) sa faca public daca exista magistrati care au acasa, in sertar, certificatul de colaborator de la CNSAS. continuă pe România Liberă

Ministrul Justitiei Tudorel Toader: O sa aflati si alte nume de persoane care au vizitat arhiva SIPA. Vor fi descretizate si documente si informatii

Ministrul Justitiei Tudorel Toader a declarat intr-o conferinta de presa ce documente si informatii vor fi facute publice odata cu desecretizarea arhivei SIPA. Ministrul a tinut sa precizeze ca.

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, despre continutul arhivei SIPA: Nu vom vedea doar nume si prenume

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader a declarat, la postul de televiziune ANtena 3, ca, in ceea ce priveste continutul arhivei SIPA, cu siguranta nu vor fi facute publice doar liste de nume, ci si informatii despre inventarierea, pastrarea si distrugerea documentelor.

Sinteza Zilei: Ministrul Justitiei Tudorel Toader, despre ce contin rapoartele din arhiva SIPA ce vor fi desecretizate

Invitatul lui Mihai Gadea in emisiunea Sinteza Zilei, ministrul Tudorel Toader a incercat sa raspunda la unele intrebari privind desecretizarea arhivei SIPA. Chestionat de unde aceasta.

Ministrul Tudorel Toader asteapta propunerea CSM in legatura cu statutul procurorului. Asociatia Procurorilor: Modificarea ar fi o grava eroare, ar aduce grave prejudicii functionarii statului de drept

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a precizat, joi seara, intr-o emisiune Antena 3, ca ia in calcul schimbarea statutului procurorului, in sensul ca acesta ar putea sa nu mai fie magistrat.

Ministrul Tudorel Toader asteapta propunerea CSM in legatura cu statutul procurorului

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a preciza, joi seara, intr-o emisiune Antena 3, ca ia in calcul schimbarea statutului procurorului, in sensul ca acesta ar putea sa nu mai fie magistrat.

Liviu Dragnea, ordine pentru ministrul Justitiei: Sa ceara ORNISS sa i se transmita daca persoanele care au vizitat arhiva SIPA aveau acces la informatii clasificate ca secrete de stat (VIDEO)

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat marti ca ministrul Justitiei, Tudorel Toader ar trebui sa faca demersuri pentru a afla daca persoanele care au vizitat arhiva SIPA aveau certificat de acces la.

Ministrul Justitiei, declaratii in scandalul SIPA. Comisia care se va ocupa de desecretizare va fi formata doar de oameni din Guvern

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat ca in termen de cinci zile de la publicarea in Monitorul Oficial a Hotararii de Guvern privind desecretizarea arhivei SIPA va face o propunere privind.

Schimbari de ultima ora la Ministerul Justitiei: Tudorel Toader, dat jos din functie de un copil!

Tudorel Toader va fi schimbat miercuri de la Ministerul Justitiei doar pentru o zi cu un copil. Ministerul Justitiei anunta intr-un comunicat de presa ca isi va deschide portile pentru toti.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2363 seconds )