Libnet.ro
UNICEF

17:30

Ministrul Liviu Pop se gandeste sa candideze la alegerile parlamentare.

România Liberă România Liberă,
Ministrul Liviu Pop se gandeste sa candideze la alegerile parlamentare.

Ministrul delegat pentru Dialog Social, Liviu Pop, spune ca ia in calcul sa candideze pentru un post de deputat sau senator de Maramures la alegerile parlamentare, potrivit Realitatea. net. Sunt sanse foarte mari sa candidez. Lucrul acesta il voi decide in foarte scurt timp, a declarat Pop intr-un interviu pentru NewsIn. Chiar daca as candida la alegerile din 9 decembrie si as fi ales si mi s-ar propune postul de ministru pentru Dialog Social, l-as accepta. Strategia pe care am facut-o a . continuă pe România Liberă

Ministrul Liviu Pop ii ia apararea lui Dan Sova: Are dreptul sa scrie ce vrea in CV. Si eu am sters anumite lucruri

Ministrul delegat pentru Dialog Social, Liviu Pop, ii ia apararea colegului sau Dan Sova in scandalul legat de CV-ul acestuia. Invitat miercuri in emisiunea Aktualitatea, difuzata de B1 TV, Pop a.

Victor Ponta: Geoana ar putea candida la alegerile parlamentare sustinut de USL.

Premierul Victor Ponta declarat, marti seara, in cadrul unei emisiuni difuzate de B1 TV, ca senatorul independent Mircea Geoana, fostul presedinte al PSD, ar putea candida la alegerile parlamentare sustinut de USL. Eu cred ca da. Trebuie sa am o discutie cu Mircea Geoana, dar cred ca e foarte bine sa fie sustinut, a raspuns Ponta cu privire la sustinerea lui Geoana de USL. Citeste si: Ponta: Intre mine si Basescu este o antipatie personala importanta, nu ne putem impaca in niciun .

Victor Ponta: Geoana ar putea candida la alegerile parlamentare sustinut de USL

Premierul Victor Ponta, invitat marti seara la emisiunea Ultimul cuvant de pe B1 TV, a declarat ca senatorul independent Mircea Geoana, fostul presedinte al PSD, ar putea candida la alegerile parlamentare.

Ponta: Geoana ar putea candida la alegerile parlamentare SUSTINUT DE USL.

Fostul presedinte al PSD si actualul senator independent Mircea Geoana ar putea candida la alegerile parlamentare sustinut de USL, potrivit actualului lider al PSD, Victor Ponta, potrivit Mediafax. Intrebat la postul B1 TV daca Mircea Geoana va candida sustinut de USL, presedintele PSD a raspuns: Eu cred ca da. El a adaugat ca trebuie sa aiba o discutie cu acesta. In luna august, Mircea Geoana a declarat ca el nu a plecat niciodata din PSD si ca se considera in continuare un .

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )