Libnet.ro
UNICEF

14:30

Ministrul Muncii: Banii pentru pensii au fost virati toti in Trezorerie cu mult inainte de Paste

Hotnews Hotnews,
 Ministrul Muncii: Banii pentru pensii au fost virati toti in Trezorerie cu mult inainte de Paste

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat miercuri ca banii pentru pensii si indemnizatiile de somaj au fost virati in Trezorerie cu mult inainte de Paste si ca i s-a semnalat si ei ca in anumite localitati oamenii nu au primit pensiile nici acum, transmite Agerpres. continuă pe Hotnews

Ministrul Muncii Lia Olguta Vasilescu, despre banii de pensie: Au fost virati in Trezorerie cu mult inainte de Paste

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat miercuri ca banii pentru pensii si indemnizatiile de somaj au fost virati in Trezorerie cu mult inainte de Paste si ca i s-a semnalat si ei ca.

O noua amanare. Ministrul Muncii: Legea salarizarii se va aplica de la 1 iulie

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat miercuri ca proiectul de lege privind salarizarea unitara este in linie dreapta iar legea se va aplica obligatoriu de la 1 iulie. Legea este.

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu: Vor exista bugetari cu venituri peste cel al sefului statului, datorate sporurilor

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a anuntat, miercuri, ca proiectul Legii salarizarii unitare va da posibilitatea ca unii bugetari sa aiba venituri peste cel al sefului statului, acestea datorandu-se sporurilor aplicate.

Ministrul Muncii Lia Olguta Vasilescu, despre legea salarizarii: Este in linie dreapta. Va fi depusa la Parlament cat mai repede

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat, miercuri, ca proiectul Legii salarizarii unitare este in linie dreapta si va fi depus la Parlament cat mai curand, ea neavand.

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a fost chemat in Comisia Juridica a Senatului

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a fost chemat in Comisia Juridica, acesta urmand sa dea explicatii pe tema Legii gratierii, potrivit Digi24. Stire in curs de actualizare.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )