Libnet.ro
UNICEF

14:00

Ministrul Muncii, catre pensionarii care au primit bani mai putini in octombrie: Oameni buni, pensiile nu au scazut!

Antena3 Antena3,
Ministrul Muncii, catre pensionarii care au primit bani mai putini in octombrie: Oameni buni, pensiile nu au scazut!

Ministrul Muncii, Mariana Campeanu, le-a transmis, marti, pensionarilor care au primit bani mai putini in aceasta luna, ca pensiile nu au scazut. Oameni buni, pensiile nu au scazut! Este putina. continuă pe Antena3

Ministrul Muncii: vor fi indexate toate pensiile in 2014, dar nu si partea de pensii speciale

Toate pensiile vor fi indexate in 2014, fiind vorba despre principiul contributivitatii, respectiv va fi majorata valoarea punctului de pensie, insa nu va fi o crestere pe partea de pensii speciale. Anuntul a fost facut de ministrul Muncii, Mariana Campeanu.

Premierul Ponta: Rectificarea bugetara va fi negativa, pentru ca sunt bani mai putini ...

Da, normal, pentru ca sunt bani mai putini decat s-a prognozat, in primul rand la impozitul pe profit. La accize si la TVA lucrurile merg destul de bine, insa in special la impozitul pe profit aici partea cea mai mare a fost prognozat un impozit pe profit din partea sistemului bancar, care nu s-a mai realizat pentru ca, stiti bine, s-au schimbat reglementarile, dar si din partea altor firme, foarte multe intrate in insolventa, unele pe buna dreptate intrate in insolventa, altele intrate in .

Ponta: Rectificarea bugetara va fi negativa, sunt bani mai putini decat s-a prognozat

Premierul Victor Ponta a spus, sambata, ca rectificarea bugetara va fi una negativa, pentru ca sunt bani mai putini decat s-a prognozat initial. Da, normal, pentru ca sunt bani mai putini decat s-a.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )