Libnet.ro
UNICEF

10:30

Ministrul Muncii: in cazul lui Visinescu se poate suspenda doar pensia speciala, nu si cea la care a contribuit toata viata

B1 B1,
Ministrul Muncii: in cazul lui Visinescu se poate suspenda doar pensia speciala, nu si cea la care a contribuit toata viata

Ministrul Muncii, Mariana Campeanu, a declarat, marti seara, ca, in cazul tortionarului Alexandru Visinescu, acuzat de genocid, se poate suspenda doar pensia speciala, insa nu i se poate lua pensia bazata. continuă pe B1

Mariana Campeanu: Lui Visinescu i s-ar putea suspenda doar pensia speciala

Ministrul Muncii, Mariana Campeanu, a declarat, marti seara, ca tortionarul Alexandru Visinescu, acuzat de genocid,s-ar putea alege doar cu pensia speciala suspendata, insa nu i se poate lua pensia bazata pe contributia pe care a platit-o de-a lungul timpului.

Ministrul Muncii catre tinerii PNL: Nu mai alergati dupa diplome, nu va folosesc la nimic. Insusiti-va notiunile

Ministrul Muncii, Mariana Campeanu, le-a spus duminica tinerilor liberali sa nu mai alerge dupa diplome sau masterate si sa-si umple geamantanul de hartii, ci sa isi insuseasca notiunile din scoala si din perioada de practica, precizand ca exista o problema a calitatii fortei de munca, transmite Mediafax.

Ministrul Muncii ii sfatuieste pe tinerii liberali sa nu mai alerge dupa diplome

Ministrul Muncii, Mariana Campeanu, i-a sfatuit astazi pe tinerii liberali sa nu mai alerge dupa diplome sau masterate si sa-si umple geamantanul de hartii, ci sa isi insuseasca notiunile din scoala si din perioada de practica.

Ministrul Muncii, tinerilor liberali: Nu mai alergati dupa diplome, nu va folosesc la nimic. insusiti-va notiunile!

Ministrul Muncii, Mariana Campeanu, le-a spus duminica tinerilor liberali sa nu mai alerge dupa diplome sau masterate si sa-si umple geamantanul de hartii, ci sa isi insuseasca notiunile din scoala.

Ministrul Muncii: Nu mai alergati dupa diplome, nu va folosesc la nimic.

Ministrul Muncii, Mariana Campeanu, le-a spus duminica tinerilor liberali sa nu mai alerge dupa diplome sau masterate si sa-si umple geamantanul de hartii, ci sa isi insuseasca notiunile din scoala si din perioada de practica, precizand ca exista o problema a calitatii fortei de munca. Intelegeti un lucru, ca trebuie sa va insusiti acele notiuni pe care le capatati, fie ca sunt teoretice sau practice. Nu mai merge ce s-a intamplat in ultimii 20 de ani, acum angajatorii au inceput sa fie .

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )