Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministrul Muncii, despre cazul Sorinei: Am deja doua rapoarte, sunt acolo cateva masuri si recomandari. Directia pentru Protectia copilului nu este in subordinea Ministerului Muncii, dar avem atributii in domeniu

Antena3 Antena3,
Ministrul Muncii, despre cazul Sorinei: Am deja doua rapoarte, sunt acolo cateva masuri si recomandari. Directia pentru Protectia copilului nu este in subordinea Ministerului Muncii, dar avem atributii in domeniu

Ministrul Muncii a cerut ca angajatii de la Protectia Copilului Mehedinti, care s-au ocupat de adoptia Sorinei, sa fie cercetati si administrativ, in urma dezvaluirilor referitoare la neregulile grave din acest. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis, despre cazul Sorinei, fetita din Baia de Arama: Este un caz complicat, cu multa tristete

Presedintele Klaus Iohannis a spus miercuri despre cazul Sorinei, fetita din Mehedinti, ca se asteapta ca toate autoritatile implicate sa-si faca datoria foarte bine si sa rezolve chestiunea. E un caz.

Klaus Iohannis, despre cazul Sorina: E un caz complicat, cu multa tristete (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a spus, miercuri, despre cazul Sorinei, fetita din Baia de Arama infiata de o familie din SUA, ca este un caz complicat si asteapta de la autoritati sa-si faca datoria foarte.

Traian Basescu, despre cazul Sorina: Singurul care poate opri scandalul este presedintele Romaniei

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a criticat, joi seara, la TVR, implicarea procurorului in cazul Sorinei, fetita de 8 ani din Baia de Arama infiata de o familie din America, si a spus ca singurul care ar putea opri scandalul este presedintele Klaus Iohannis.

Curtea de Apel Craiova a respins cererea de revizuire a adoptiei in cazul Sorinei

Cateva zeci de persoane protesteazain fata Curtii de Apel Craiova, unde se judecarevizuirea hotararii prin care s-a dispus adoptia internationala in cazul Sorinei, fetita din Baia de.

Documentul care face lumina in cazul Sorinei, fetita din Baia de Arama

Mihai Gadea a prezentat la Sinteza Zilei un document care face lumima in cazul Sorinei, fetita din Baia de Arama, un document ce apartine Ministerului Public, Parchetul de pe langa inalta Curte de.

Ministerul Justitiei urmeaza sa publice cele doua rapoarte GRECO privind Romania

Ministerul Justitiei urmeaza sa publice, marti, cele doua rapoarte ale Grupului Statelor impotriva C.

UPDATE Cele doua rapoarte GRECO privind Romania, publicate astazi Romania nu a implementat nicio recomandare referitoare la parlamentari Birchall: Cand esti intr-un club e nevoie sa respecti regulile

Cele doua rapoarte privind Romania ale Grupului Statelor impotriva Coruptiei GRECO) vor fi publicate marti. in acest moment, Romania este tara cu cel mai mare 6) numar de recomandari neimplementate referitoare la parlamentari. De fapt, nicio astfel de recomandare nu a fost implementata.

Ministrul Muncii: Romania nu e in criza economica. Nu o spun eu, o spun cifrele

Ministrul Muncii Marius Budai sustine ca Romania nu este in criza economica, fapt dovedit de cifre prezentate de Eurostat si Institutul de Statistica, iar la finalul anului bugetul de pensii va intra pe excedent.

Ministrul Muncii explica de unde vor veni banii pentru cresterea pensiilor

Romania nu este in criza economica, iar pana la finalul anului bugetul de pensii va intra pe excedent, a declarat, luni, ministrul Muncii, Marius Budai.

Ministrul Muncii: Vom incepe procedurile pentru achizitia programului informatic necesar recalcularii pensiilor Cate pensii vor fi recalculate

Ministrul Muncii, Marius Budai, a declarat, luni, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a promulgat Legea pensiilor, ca vor fi incepute procedurile pentru achizitia programului informatic necesar recalcularii celor aproape 5 milioane de pensii. Legea prevede majorarea etapizata a pensiilor, pana in 2021.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )