Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministrul rus al Apararii ar putea fi inclus pe lista de sanctiuni impotriva Rusiei

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ministrul rus al Apararii ar putea fi inclus pe lista de sanctiuni impotriva Rusiei

Ministrul rus al Apararii Serghei Soigu ar putea fi inclus de Uniunea Europeana pe lista persoanelor vizate de sanctiuni, in urma invadarii militare a Ucrainei, sustin surse europene, potrivit AFP. continuă pe Wall-Street Ro

Ministerul rus de Externe: UE analizeaza noi sanctiuni impotriva Rusiei, dar nu stie cum sa opreasca razboiul din Ucraina

Uniunea Europeana analizeaza noi sanctiuni impotriva Rusiei, insa habar nu are cum sa opreasca razboiul din Ucraina, a declarat joi Ministerul rus de Externe, informeaza Itar-Tass. Am.

Australia anunta noi sanctiuni impotriva Rusiei

Australia a anuntat ieri noi sanctiuni impotriva Rusiei in legatura cu ceea ce premierul Tony Abbott a calificat drept actiunile de intimidare a Ucrainei, Kremlinul fiind acuzat de sustinere a gruparilor de insurgenti prorusi care lupta impotriva guvernului la Kiev, relateaza Reuters, citata de Agerpres.

Cehia are rezerve cu privire la noi posibile sanctiuni impotriva Rusiei

Cehia are cateva obiectii cu privire la inasprirea sanctiunilor Uniunii Europene UE) impotriva Rusiei, acuzata de interventie militara directa impotriva Ucrainei, a anuntat miercuri premierul ceh, Bohuslav Sobotka, potrivit AFP.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2514 seconds )