Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministrul Sanatatii anunta ca sistemul sanitar are nevoie de 4 MILIARDE de euro: Unde i-om gasi, nu stiu

Antena3 Antena3,
Ministrul Sanatatii anunta ca sistemul sanitar are nevoie de 4 MILIARDE de euro: Unde i-om gasi, nu stiu

Ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, spune ca un calcul facut de MS arata ca e nevoie de investitii de patru miliarde de euro in infrastructura sistemului sanitar pentru ca aceasta sa ajunga la un nivel. continuă pe Antena3

Eugen Nicolaescu, intrebat cand se va eradica spaga din sistemul sanitar: Eu nu sunt utopic

Ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, a afirmat, sambata, la Ploiesti, intrebat daca poate estima cand se va eradica spaga din sistemul sanitar romanesc, ca el nu este utopic, iar la insistentele jurnalistilor a adaugat: Vreti sa rezolvam azi ce nu se rezolva de 70 de ani in Romania, relateaza Mediafax.

VIDEO Eugen Nicolaescu, intrebat cand se va eradica spaga din sistemul sanitar: Eu nu sunt utopic

Ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, a afirmat, sambata, la Ploiesti, intrebat daca poate estima cand se va eradica spaga din sistemul sanitar romanesc, ca el nu este utopic, iar la insistentele jurnalistilor a adaugat: Vreti sa rezolvam azi ce nu se rezolva de 70 de ani in Romania.

Ministrul Sanatatii, intrebat cand o sa dispara spaga din sistem: Eu nu sunt utopic

Ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, a afirmat, sambata, la Ploiesti, intrebat daca poate estima cand se va eradica spaga din sistemul sanitar romanesc, ca el nu este utopic, iar la insistentele.

Ministrul Sanatatii: In acest an vom avea vaccin antigripal romanesc, produs de Institutul Cantacuzino

Institutul Cantacuzino va produce in acest an vaccin antigripal, pentru inceput fiind estimate a fi realizate trei milioane de doze, a anuntat joi ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, precizand ca institutia devine serviciu de interes economic general. Ieri miercuri, n. red. ) au fost aprobate in Guvern doua acte normative foarte importante, una vizand reluarea activitatii Institutului Cantacuzino, iar a doua a Societatii Antibiotice Iasi. Indiferent cum voi fi interpretat, vreau sa multumesc Guvernului pentru redeschiderea Institutului Cantacuzino, aceasta fiind prevazuta chiar in programul de guvernare, a declarat ministrul Sanatatii.

Ministrul Sanatatii: Noua lista a medicamentelor compensate ar putea intra in vigoare la 1 august

Noua lista de medicamente compensate ar putea intra in vigoare la 1 august, in prezent aceasta fiind intr-o faza avansata de lucru, a anuntat joi ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, dupa ce in aprilie tot el dadea ca termen posibil data de 1 iulie. Suntem intr-o faza avansata cu noua lista de medicamente compensate. Speram ca, pana la 15 iunie, aceasta sa fie gata, iar dupa aceea, timp de o luna, sa fie 65474;cernuta65474; de catre specialisti. Comisia de specialitate va avea o luna posibilitatea de a 65474;cerne65474; medicamentele de pe noile liste, a precizat ministrul.

Ministrul Sanatatii: Transplantul de cord de la Institutul Inimii se va relua din toamna

Transplantul de cord va putea fi reluat, la Institutul Inimii din Targu Mures, din toamna, mai exact din luna septembrie sau octombrie, a anuntat, miercuri, ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, la emisiunea.

Monica Macovei: Republica Moldova are nevoie urgenta de un guvern stabil si pro-european

Europarlamentarul Monica Macovei, presedinte al Delegatiei la Comisia parlamentara de cooperare UE - Republica Moldova, a declarat ca aceasta tara are nevoie urgenta de un guvern stabil si pro-european, care sa consolideze institutiile democratice, sa continue reformele pro-europene pentru democratizarea tarii si bunastarea oamenilor, conform unui comunicat de presa.

Premierul si ministrul sanatatii se contrazic pe tema transparentei in comunicare

Premierul Victor Ponta i-a cerut, miercuri, ministrului sanatatii Eugen Nicolaescu sa aiba mai multa grija asupra informatiilor care pleaca din minister. Ministrul i-a raspus ca transparenta nu este un lucru rau. Anumite lucruri care sunt in stadiul de proiect, in grupuri de lucru, daca unii doresc sa le dea la presa, nu putem sa ii oprim. Sigur, sa incercam sa povestim ca de fapt nu sunt asumate, sunt numai ciorne si nu trebuie sa raspundem noi pentru ele, a adaugat Nicolaescu. Dupa aceste explicatii, premierul a ramas fara replica timp de cateva secunde dupa care a afirmat ca numai de idei nastrusnice nu avem nevoie. Declaratiile au fost facute la inceputul sedintei de Guvern.

Sageata are nevoie de punctul promovarii.

Judetul Constanta poate avea doua echipe in Liga I, din sezonul viitor. Alaturi de formatia patronata de Hagi, Viitorul Constanta, poate ajunge si Sageata Navodari. Conditia pentru ca gruparea navodareana sa joace in primul esalon este ca in ultimele doua jocuri ale stagiunii aceasta sa obtina cel putin un punct. Primul dintre aceste doua jocuri are loc azi, la Navodari. Pentru a accede in Liga I, Sageata Navodari trebuie sa nu piarda partida cu Dunarea Galati, joc programat sa se dispute la .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2343 seconds )