Libnet.ro
UNICEF

22:15

Ministrul Sanatatii: Camera hiperbara de la Floreasca, functionala pana la sfarsitul lui mai

Adevărul Adevărul,
Ministrul Sanatatii: Camera hiperbara de la Floreasca, functionala pana la sfarsitul lui mai

Camera hiperbara din clinica pentru arsi a Spitalului de Urgenta Floreasca va fi operationala pana la sfarsitul lui mai, a anuntat, miercuri, ministrul Sanatatii, Patriciu Achimas-Cadariu. continuă pe Adevărul

Ministrul Sanatatii, nemultumit de amploarea scandalului dezinfectantilor: Pe vremuri se folosea formol si cloramina!

Ministrul Sanatatii, Patriciu Achimas-Cadariu, este de parere ca probleme din sistem care au fost pana acum trecute cu vederea, in acest an au devenit, dintr-o data, crize.

Scandalul dezinfectantilor Ministrul Sanatatii: Stiu ce campanie este pregatita azi impotriva mea si va continua zilele urmatoare. Ma intreb pe cine am suparat asa de tare/ La Institutul Oncologic Cluj a fost o proba neconforma

Ministrul Sanatatii Patriciu Achimas Cadariu, invitat miercuri seara la Digi24, a acuzat o campanie pregatita impotriva sa ce va continua in zilele urmatoare, sustinand ca se fac afirmatii tendentioase in ceea ce il priveste, in special in legatura cu numarul contractelor incheiate in perioada in care a fost manager al Institutului Oncologic din Cluj Napoca. Ma intreb pe cine am suparat asa de tare, a adaugat ministrul, sustinand ca modul in care presa prezinta situatia este legat de o suparare sau de o lipsa de documentare. Intrebat daca printre cele 5% din probele neconforme prelevate de la spitalele din tara se numara si probe de la Institutul Oncologic din Cluj, Achimas Cadariu a confirmat, afirmand ca este vorba doar de o proba care poate rezulta, spre exemplu, din felul in care s-a spalat pe maini cu dezinfectant persoana de la care a fost preluata proba.

Ministrul Sanatatii anunta ca doar 4,25% din peste 3.500 de teste cu dezinfectantii Hexi Pharma au fost neconforme. Probele au fost prelevate de angajatii spitalelor

Ministrul Sanatatii, Patriciu Achimas Cadariu, a declarat miercuri ca din 3. 526 de probe luate din dezifectantii firmei Hexi Pharma doar 4,25% au fost gasite neconforme. Cadariu a mai spus ca probele au fost prelevate de angajatii spitalelor care achizitionasera aceste produse, alaturi de angajati ai Directiilor judetene se Sanatate Publica, in unele cazuri. Ministrul Sanatatii a mai spus ca pacientii nostri sunt in siguranta in acest moment.

Tolontan: Spitalele s-au controlat ele intre ele. Este presiune pe ministrul Sanatatii

Spitalele s-au controlat ele intre ele atunci cand a fost vorba de eficienta dezinfectantilor, dar ministrul Sanatatii nu a dat impresia unui om care s-a spalat pe maini si a plecat acasa, ba.

Ministrul Sanatatii, Achimas-Cadariu: Doar 5% din dezinfectantii verificati sunt neconformi

Mai putin de 5% din cele peste 3. 500 de probe recoltate de la spitale au fost neconforme si 95% - conforme, a declarat miercuri ministrul Sanatatii, Patriciu Achimas-Cadariu, cu referire la ancheta efectuata.

Ministrul Sanatatii, chemat la raport in scandalul dezinfectantilor diluati. Dacian Ciolos: Am cerut urgentarea clarificarii acestei probleme de siguranta sanitara (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Patriciu Achimas Cadariu, a fost chemat, marti, la raport de catre premierul Dacian Ciolos, pe fondul scandalului diluarii dezinfectansilor din spitale. M-am intalnit.

Ministrul Sanatatii a dispus efectuarea unui control la contractele de achizitii de dezinfectanti la IOB

Ministrul Sanatatii, Patriciu Achimas Cadariu, a dispus astazi Corpului de Control efectuarea unei anchete in ceea ce priveste contractele de achizitii incheiate de Institutul Oncologic Bucuresti cu firma producatoare a dezinfectantilor in cauza, dar si cu alti agenti economici care pot avea legatura cu ancheta in cazul biocidelor.

Ministrul Sanatatii a trimis Corpul de Control la Institutul Oncologic Bucuresti, dupa dezviluirile privind dezinfectantii diluati (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Patriciu Achimas-Cadariu, a trimis Corpul de Control la Institutul Oncologic Bucuresti, dupa dezvaluirile din presa ce vizeaza compania Hexi Pharma, informeaza B1 TV. Potrivit.

Scandalul dezinfectantilor. Ministrul Sanatatii a dispus un control la Institutul Oncologic Fundeni

Ministrul Sanatatii, Patriciu Achimas-Cadariu, a dispus, marti, efectuarea unui control la Institutul Oncologic Fundeni privindcontractele de achizitii de dezinfectanti.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3029 seconds )