Libnet.ro
UNICEF

13:46

Ministrul Sanatatii despre cazul fetitei moarte la spitalul din Husi: Nu toleram astfel de situatii!

Adevărul Adevărul,
Ministrul Sanatatii despre cazul fetitei moarte la spitalul din Husi: Nu toleram astfel de situatii!

Ministrul Sanatatii, prezent luni seara la Vaslui, a anuntat ca in cel mult doua saptamani se vor afla rezultatele verificarilor care sunt in plina desfasurare la Spitalul Municipal Husi, acolo unde in urma cu zece zile a murit o fetita de 4 ani. continuă pe Adevărul

Spitalul din Husi, fara medic pediatru dupa ce medicul acuzat in cazul mortii fetitei si-a luat liber

Spitalul din Husi a ramas fara pediatru, dupa ce medicul Floreta Bianu, acuzat in cazul mortii fetitei de 4 ani si-a luat liber. Pe durata anchetei deschise atat de oamenii legii, cat si de Ministerul.

Pediatrul acuzat de malpraxis de la Spitalul din Husi si-a luat lber in perioada anchetei

Medicul pediatru de la Spitalul din Husi, acuzat de malpraxis dupa decesul unei fetite de patru ani diagnosticata cu laringita, s-a invoit pentru mai multe zile, in conditiile in care trebuie sa se prezinte in fata organelor de ancheta pentru a da explicatii cu privire la acest caz.

MAE roman, discutii cu reprezentantii Ambasadei Rusiei despre cazul Lukoil

MAE roman a discutat, in decursul acestei saptamani, cu reprezentantii Ambasadei Rusiei, despre situatia companiei Lukoil, informeaza Ministerul Afacerilor Externe.

INCOME. Ministrul Bugetului, despre legalizarea prostitutiei si a altor vicii

Legalizarea prostitutiei si a altor vicii ar fi o sursa de venit considerabila pentru stat, spune ministrul Bugetului, Darius Valcov. Cu toate acesta, problema morala a acestei masuri nu poate fi omisa.

A inceput ancheta la spitalul din Husi, unde a murit o fetita de patru ani

Spitalul Municipal Husi este verificat de o comisie mixta, dupa ce o fetita de patru ani care avea laringita a murit imediat dupa internare, informeaza Agerpres. Parintii sustin ca micuta a decedat pentru ca nu a fost testata inainte de a i se administra un antibiotic.

Mircea Badea: Cand e vorba despre sclavii lui Traian Basescu din justitie, atunci nu trebuie sa mai ai libertate de exprimare

Mircea Badea a comentat, in editia de joi seara a emisiunii in Gura Presei, declaratiile presedintelui Basescu privind legea de aborgare a articolului 276 din Codul Penal referitoare la presiunile asupra.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )