Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministrul Sanatatii este invitat luni la Ora Guvernului in plenul Camerei Deputatilor

Hotnews Hotnews,
 Ministrul Sanatatii este invitat luni la Ora Guvernului in plenul Camerei Deputatilor

Ministrul Sanatatii, Patriciu Achimas-Cadariu, este invitat luni in plenul Camerei Deputatilor pentru a participa la dezbaterea Ora Guvernului. Participarea ministrului Sanatatii la Ora Guvernului are loc la solicitarea grupului parlamentar al PSD de la Camera Deputatilor, anunta Agerpres. continuă pe Hotnews

Ministrul Sanatatii participa, luni, la Ora Guvernului

Ministrul Sanatatii, Patriciu Achimas-Cadariu, participa, luni, la dezbaterea Ora Guvernului, in plenul Camerei Deputatilor, la solicitarea grupului parlamentar al PSD.

Ministrul Sanatatii: sunt deficiente in functionarea programului de oncologie

Noul Catalog National al Preturilor la Medicamentele de Uz Uman CANAMED) va fi publicat in aceasta saptamana, a anuntat, luni, ministrul Sanatatii, Patriciu Achimas-Cadariu, care a fost prezent la dezbaterea Ora Guvernului de la Parlament. Ministrul Sanatatii a fost invitat in Camera Deputatilor la dezbaterea cu tema accesibilitatea pacientului cu cancer la diagnostic si tratament in Romania, ocazie cu care a afirmat ca programul de oncologie este departe de a fi perfect.

Ministrul Sanatatii, Patriciu Achimas Cadariu: Marti vom lansa un program privind infectiile nosocomiale

Ministrul Sanatatii, Patriciu Achimas Cadariu, anunta ca, in cursul zilei de marti, va fi lansat un program privind infectiile nosocomiale.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )