Libnet.ro
UNICEF

20:00

Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, declaratii de presa la Guvern

Adevărul Adevărul,
Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, declaratii de presa la Guvern

Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicoiu, va sustine declaratii de presa, la Palatul Victoria, incepand cu ora 16. 00, potrivit Mediafax. continuă pe Adevărul

Nicolae Banicioiu: Din 1 iulie vom avea cel mai mic pret european la medicamente

Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, a anuntat, luni, la Guvern, ca de la 1 iulie Romania va avea cel mai mic pret european la medicamente, sustinand ca toata procedura de reducere a preturilor a fost.

Guvernul Ponta reduce pretul la medicamente cu 20% dupa ce in ultimii 3 ani nu a respectat legea care prevedea chiar scaderea pretului acestor medicamente

Medicamentele compensate se vor ieftini cu 20% de la 1 iulie, iar Romania va avea cele mai mici preturi din Europa, a anuntat lui ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu. Masura fusese anuntata acum cateva zile, din Turcia, si de premierul Victor Ponta, care a declarat ca a fost realizata cu mari eforturi de catre Guvern. Trebuie spus insa ca detrei ani, de cand este prim-ministrul Romaniei, Victor Ponta avea obligatia legala sa reduca aceste preturi, conform unei legi aparute inca din 2009.

Nicolae Banicioiu: Din 1 iulie vom avea cel mai mic pret european la medicamente; au fost discutii si cu FMI

Nicolae Banicioiu, ministrul Sanatatii, a anuntat, astazi, la Guvern, ca de la 1 iulie Romania va avea cel mai mic pret european la medicamente, sustinand ca toata procedura de reducere a preturilor a fost finalizata, fiind purtate discutii atat cu CE.

Victor Ponta, discutii cu ministrul Sanatatii si cel al Finantelor. Premierul anunta TVA de 19%, mai devreme de 1 ianuarie

Premierul Ponta a anuntat pe Facebook ca a fost vizitat in Turcia de catre ministrul Sanatatii, Nicolae Banicoiu, si de ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, cu care a decis sa sustina in Parlament.

Banicioiu, secretos in privinta starii de sanatate a premierului

Starea premierului Victor Ponta este buna. A confirmat asta si ministrul sanatatii, Nicolae Banicioiu. Acesta a spus insa ca nu stie mai mult decat ce a transmis prim-ministrul prin actele oficiale facute,.

Banicioiu: De la 1 iulie vom avea cel mai mic pret european la medicamente

Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, a anuntat, azi, la Guvern, ca de la 1 iulie Romania va avea cel mai mic pret european la medicamente, sustinand ca toata procedura de reducere a preturilor a fost finalizata, fiind purtate discutii atat cu Executivul blocului comunitar european si FMI, cat si cu producatorii si distribuitorii, potrivit surselor din presa.

Banicioiu NU VREA sa recunoasca discutia cu Ponta

Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, a declarat, luni, referitor la declaratia premierului Ponta, care sustinea ca pentru operatia sotiei ambasadorului Olandei, ca nu vrea sa faca declaratii pe acest subiect.

Banicioiu anunta ieftinirea medicamentelor de la 1 iunie

Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, a anuntat, luni, la Guvern, ca de la 1 iulie Romania va avea cel mai mic pret european la medicamente. Astfel, ministrul a precizat ca toata procedura de reducere a preturilor a fost finalizata .

Banicioiu se lauda cu revenirea la normal a preturilor la medicamente

Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, a anuntat,ieri, ca de la 1 iulie Romania va avea cel mai mic pret european la medicamente, sustinand ca toata procedura de reducere a preturilor a fost finalizata, fiind purtate discutii atat cu Comisia Europeana si FMI, cat si cu producatorii si distribuitorii.

Banicioiu anunta o veste buna pentru sistemul medical

Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, a declarat, luni, ca alte patru programe pentru pacientul critic, in valoare totala de 235 milioane de lei, vor fi dezvoltate in 2015.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2386 seconds )