Libnet.ro
UNICEF

11:00

Ministrul Sanatatii: Veniturile personalului din sanatate ar putea fi majorate

Antena3 Antena3,
Ministrul Sanatatii: Veniturile personalului din sanatate ar putea fi majorate

Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, a declarat marti ca veniturile personalului din sanatate ar putea fi majorate din a doua jumatate a acestui an. Declaratia a fost facuta dupa protestul Federatiei. continuă pe Antena3

Banicioiu: In a doua jumatate a anului am putea majora veniturile personalului din sanatate

Veniturile personalului din sanatate ar putea fi majorate din a doua jumatate a acestui an, a anuntat, marti, ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, precizand ca ministerul va colabora cu Federatia Sanitas inclusiv pentru reglementarea acordarii.

Ministrul Sanatatii avertizeaza ca romanii care nu merg la medic timp de trei ani ar putea fi sanctionati (VIDEO)

Romanii care nu merg, timp de trei ani, sa fie consultati de medicul de familie ar putea fi sanctionati. Ministerul Sanatatii pregateste o astfel de masura, iar sanctiunile vor fi aspre, avertizeaza.

Organizatia Mondiala a Sanatatii: Numarul imbolnavirilor din cauza chimicalelor din alimente trebuie sa fie un semnal de alarma

Numarul persoanelor care se imbolnavesc din cauza chimicalelor din alimente si a microorganismelor, cum ar fi Salmonella, ar trebui sa fie un semnal de alarma, in conditiile in care oamenii au acces mai mare la alimente transportate de pe un continent pe altul, potrivit OMS, citata de Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )