Libnet.ro
UNICEF

22:00

Ministrul suedez pentru Afaceri Europene, furios pe Romania, pentru ca nu accepta fonduri pentru integrarea romilor

România Liberă România Liberă,
Ministrul suedez pentru Afaceri Europene, furios pe Romania, pentru ca nu accepta fonduri pentru integrarea romilor

Ministrul suedez pentru Afaceri Europene Birgitta Ohlsson si-a exprimat marti furia fata de Romania, care i-a refuzat propunerea de ajutor extern pentru cheltuirea fondurilor europene destinate integrarii romilor, relateaza AFP, conform Mediafax. continuă pe România Liberă

Ministrul pentru Afaceri Europene din Suedia, infuriat de decizia Romaniei privind integrarea romilor

Ministrul suedez pentru Afaceri Europene Birgitta Ohlsson si-a exprimat marti furia fata de Romania, care i-a refuzat propunerea de ajutor extern pentru cheltuirea fondurilor europene destinate integrarii romilor, relateaza AFP.

Un ministru suedez este furios pe Romania, in problema fondurilor europene pentru romi

Ministrul suedez al Afacerilor Europene, Birgitta Ohlsson, si-a exprimat marti furia la adresa Romaniei, care refuza propunerea sa pentru un sprijin extern pentru cheltuirea fondurilor europene destinate integrarii romilor, relateaza AFP.

Ministrul Teodorovici: Ministrul suedez Brigitta Ohlsson a aruncat Romaniei un pumn in gura, in chestiunea romilor. Romania este interesata in cooperare bilaterala si europeana

Ministrul roman al Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici, a acuzat-o marti pe Brigitta Ohlsson, ministrul Afacerilor Europene al Suediei, ca a aruncat Romaniei un pumn in gura prin declaratia ei privind un presupus refuz al partii romane de a primi asistenta externa in derularea programelor finantate din fonduri europene pentru sprijinirea romilor din Romania.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )