Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministrul Transporturilor trimite Corpul de Control la Tarom dupa ce sindicatele au sesizat un management defectuos

Adevărul Adevărul,
Ministrul Transporturilor trimite Corpul de Control la Tarom dupa ce sindicatele au sesizat un management defectuos

Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, va trimite Corpul de Control la Tarom dupa ce sindicatele din companie au sesizat, in cadrul intalnirii de marti de la sediul ministerului, un management defectuos, au declarat pentru Agerpres surse din Ministerul Transporturilor. continuă pe Adevărul

Surse: Ministrul Transporturilor trimite Corpul de Control la TAROM dupa ce sindicatele au sesizat un management defectuos

Surse din Ministerul Transporturilor au anuntat, marti, dupa ce sindicatele din TAROm au discutat cu reprezentantii ministerului, ca ministrul IoanRus va trimite Corpul de Control la compania aeriana.

Ministrul Transporturilor trimite Corpul de Control la TAROM dupa ce sindicatele au sesizat un management defectuos

UPDATE 12:28 Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, a anuntat, marti, ca trimite Corpul de Control la companie pentru a vedea daca exista probleme de management si, de asemenea, ca pilotii s-au angajat sa.

Piloti in greva, haos in aeroporturi. Ministrul Transporturilor trimite Corpul de Control la TAROM

UPDATE - Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, va trimite Corpul de Control la TAROM dupa ce sindicatele din companie au sesizat, in cadrul intalnirii de marti de la sediul ministerului, un management defectuos,.

Corp de Control trimis la Tarom dupa ce sindicatele au sesizat un management defectuos. Sapte zboruri au fost anulate luni din cauza grevei pilotilor

Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, va trimite Corpul de Control la Tarom dupa ce sindicatele din companie au sesizat, in cadrul intalnirii de marti de la sediul ministerului, un management defectuos, au declarat pentru Agerpres surse din Ministerul Transporturilor.

UPDATE Greva de la Tarom continua: Insotitorii de zbor au anuntat ca nu vor urca in avioane. Reprezentantii conducerii companiei si ai sindicatelor, asteptati la o intalnire cu ministrul Transporturilor

Protestul angajatilor Tarom continua si marti, insotitorii de zbor anuntand ca nu vor urca in avioane, dupa ce luni, 15 septembrie, pilotii au declansat o greva spontana, o parte dintre ei refuzand sa plece in cursa, anunta Stirile Pro Tv. Tarom informeaza, intr-un comunicat, ca protestul unor piloti si insotitori de bord continua marti, iar din cauza lipsei de personal navigant, este posibil ca unele zboruri pe curse interne si externe sa aiba intarzieri sau chiar sa fie anulate. Reprezentantii conducerii si ai sindicatelor din Tarom sunt asteptati marti de ministrul Transporturilor, Ioan Rus, la o intalnire la sediul ministerului. Ora 11:18: Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, va trimite Corpul de Control la Tarom dupa ce sindicatele din companie au sesizat, in cadrul intalnirii de marti de la sediul ministerului, un management defectuos, au declarat surse din Ministerul Transporturilor citate de Agerpres. Pe de alta parte, reprezentantii sindicatelor TAROM s-au angajat marti, in cadrul intalnirii cu Ioan Rus, sa respecte orarul de zbor pana luni, cand va avea loc o noua intalnire cu seful de la Transporturi.

UPDATE. VIDEO. Cinci curse, dintre care trei internationale, sunt anulate, iar alte trei au intarzieri din cauza unui protest spontan la Tarom. Rus trimite corpul de control (SURSE)

Cinci curse au fost anulate, marti, din cauza unui protest spontan al Tarom. Este a doua zi de proteste la compania Tarom. 10 avioane au intarzieri din cauza protestului.

UPDATE. VIDEO. Patru curse, dintre care trei internationale, sunt anulate, iar alte trei au intarzieri din cauza unui protest spontan la Tarom. Rus trimite corpul de control (SURSE)

Doua curse catre Iasi si Chisinau au fost anulate, marti, din cauza unui protest spontan al Tarom. Este a doua zi de proteste la compania Tarom. 10 avioane au intarzieri din cauza protestului.

UPDATE. VIDEO. Doua curse catre Iasi si Chisinau, anulate din cauza unui protest spontan la Tarom. Rus trimite corpul de control (SURSE)

Doua curse catre Iasi si Chisinau au fost anulate, marti, din cauza unui protest spontan al Tarom. Este a doua zi de proteste la compania Tarom. 10 avioane au intarzieri din cauza protestului.

Greva de la Tarom continua: Insotitorii de zbor au anuntat ca nu vor urca in avioane. Reprezentantii conducerii companiei si ai sindicatelor, asteptati la o intalnire cu ministrul Transporturilor

Protestul angajatilor Tarom continua si marti, insotitorii de zbor anuntand ca nu vor urca in avioane, dupa ce luni, 15 septembrie, pilotii au declansat o greva spontana, o parte dintre ei refuzand sa plece in cursa, anunta Stirile Pro Tv. Reprezentantii conducerii si ai sindicatelor din Tarom sunt asteptati marti de ministrul Transporturilor, Ioan Rus, la o intalnire la sediul ministerului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )