Libnet.ro
UNICEF

10:00

Minoritatea tatara din Crimeea se pregateste sa voteze pentru autonomie

Hotnews Hotnews,
 Minoritatea tatara din Crimeea se pregateste sa voteze pentru autonomie

Tatarii din Crimeea vor sa organizeze un vot pentru autonomia lor pe teritoriul lor istoric dupa anexarea peninsulei de catre Rusia, au decis sambata in regim de urgenta liderii minoritatii intr-un congres, transmite AFP. continuă pe Hotnews

Tatarii din Crimeea se pregatesc sa voteze pentru autonomie

Tatarii din Crimeea vor organiza sambata un vot pentru autonomie pe teritoriul lor istoric, dupa anexarea de catre Rusia. Reprezentantii tatarilor din toata Crimeea s-au reunit in orasul Bahcisarai pentru.

Minoritatea tatara din Crimeea isi cere dreptul la autonomie prin vot

Liderul tatarilor din Crimeea a propus organizarea unui vot pentru autonomie, sambata, pe teritoriul lor istoric. Votul ar putea avea loc pe fondul actualei crize ucrainene, care se prelungeste de mai bine de trei luni si care a culminat cu pierderea peninsulei Crimeea de catre Ucraina si anexarea ei la Rusia.

Tatarii din Crimeea vor AUTONOMIE, dupa anexarea de catre Rusia

Tatarii din Crimeea vor organiza sambata un vot pentru autonomie pe teritoriul lor istoric, dupa anexarea de catre Rusia, au decis ei sambata, in cadrul unui congres, relateaza AFP, conform.

Epilog la criza din Crimeea? Nu, doar inceputul dezbaterii despre comportamentul Romaniei si rolul NATO in Europa Centrala si de Est

La exact o luna de la debutul crizei din Crimeea, Vestul si Rusia au pus pe hold orice initiativa care ar putea reinflama spiritele. Crimeea e de facto a Rusiei si probabil ca nu exista cale de intoarcere, Kremlinul da semnale ca se abtine de la viitoare agresiuni teritoriale, Vestul a renuntat la a treia si cea mai dura runda de sanctiuni, iar Ucraina se pregateste de alegeri si reconstructie daca Rusia nu va reincepe sa provoace tensiuni in est si sud). Usurinta cu care Rusia a stricat echilibrul de putere in Europa trebuie insa sa provoace o dezbatere decisiva despre rolul NATO in Europa Centrala si de Est, iar Romania are un cuvint de spus. Nu inainte insa de a clarifica unele chestiuni interne, precum lipsa de reactie institutionala a premierului la adresa Federatiei Ruse, o pozitionare ambigua ce determina o vulnerabilitate pentru Romania daca Victor Ponta devine presedinte.

Rusia ar fi amenintat cateva state est-europene, intre care si Republica Moldova, pentru a nu vota rezolutia ONU ce declara invalid referendumul din Crimeea

Rusia a amenintat cateva state est-europene si din Asia Centrala cu repercusiuni daca voteaza in favoarea unei rezolutii ONU in aceasta saptamana, care sa declare invalid referendumul din Crimeea, au declarat diplomati de la Natiunile Unite, citati de Reuters. Aceasta dezvaluire despre amenintarile Rusiei are loc dupa ce Moscova a acuzat tarile occidentale ca folosesc o presiune rusinoasa, pana la santaj politic si amenintari economice, in incercarea de a convinge cele 193 de state membre ONU sa sprijine o rezolutie privind criza din Ucraina.

Vladimir Putin: Evenimentele din Crimeea au demonstrat noile capacitati ale armatei ruse

Presedintele rus, Vladimir Putin, a subliniat vineri ca rolul jucat de militarii rusi in Crimeea a demonstrat noile capacitati ale armatei, relateaza AFP. Evenimentele din Crimeea au fost un examen. Ele au.

Vladimir Putin: Evenimentele din Crimeea demonstreaza noile capacitati ale armatei ruse

Presedintele rus Vladimir Putin a declarat vineri ca evenimentele din Crimeea demonstreaza noile capacitati ale armatei ruse, transmit AFP si Interfax, recunoscind implicit pentru prima oara implicarea militarilor rusi in preluarea controlului asupra peninsulei ucrainene.

Putin: Evenimentele din Crimeea au demonstrat noile capacitati ale armatei ruse.

Presedintele rus, Vladimir Putin, a subliniat vineri ca rolul jucat de militarii rusi in Crimeea a demonstrat noile capacitati ale armatei, relateaza AFP, citata de Mediafax. Evenimentele din Crimeea au fost un examen. Ele au demonstrat noile capacitati ale fortelor noastre armate si moralul solid al oamenilor, a declarat presedintele rus, confirmand implicit participarea militarilor rusi la preluarea controlului peninsulei ucrainene. Citeste si: SUA interzice exportul in Rusia de .

GALERIE FOTO: Olanda refuza sa trimita Rusiei piese arheologice imprumutate din Crimeea.

Piesele arheologice din Crimeea, care au fost imprumutate unui muzeu din Amsterdam trebuie returnate la incheierea expozitiei, a declarat, joi, Mikhail Shvydkoi, reprezentant al presedintelui rus privind cooperarea culturala internationala, citat de agentia de stiri RIA Novosti. Duminica, presa a aratat ca reprezentantii muzeului din Olanda, dupa ce s-a consultat cu Ministerul de Externe, au decis sa trimita piesele arheologice Ministerului Culturii de la Kiev. Nu pot spune care este, in .

Premierul din Crimeea are legaturi cu Mafia

Premierul din Crimeea, Serghei Aksionov, a fost implicat in traficul cu arme, dezvaluie cotidianul Der Spiegel, care prezinta un document cu informatii privind legaturile influentului sef al Guvernului de la Simferopol cu gruparile de crima organizata.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )