Libnet.ro
UNICEF

16:00

mIRC-ul anului 2015? Aplicatia Facebook care iti permite sa comunici sub anonimat

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
mIRC-ul anului 2015? Aplicatia Facebook care iti permite sa comunici sub anonimat

Reteaua de socializare Facebook a lansat o aplicatie de mesagerie instant, denumita Rooms , care le permite utilizatorilor sa comunice fara a-si folosi numele lor reale, potrivit time. com, citat de Mediafax. continuă pe Wall-Street Ro

OMS: Milioane de doze de vaccinuri impotriva Ebola vor fi produse pana la sfarsitul anului 2015

Milioane de doze ale unui vaccin experimental impotriva Ebola vor fi produse pana la sfarsitul anului 2015, a anuntat Organizatia Mondiala a Sanatatii, potrivit bbc. com. in prima jumatate a anului vor fi.

Anonimi pe Facebook! A fost lansata aplicatia care iti permite sa comunici sub anonimat

Reteaua de socializare Facebook a lansat o aplicatie de mesagerie instant, denumita Rooms, care le permite utilizatorilor sa comunice fara a-si folosi numele lor reale, potrivit time. com, citat de.

PhotoMath este aplicatia care iti face temele la matematica

Imagineaza-ti ca ai din nou 14 ani si esti pus in fata temei de matematica pe care nu ai nici o idee cum sa o rezolvi. in anul 2000 aveam doar doua variante, ori luam manualul la puricat sperand sa gasesc o rezolvare a unei probleme similare, sau caietul de exercitii ori ii intrebam pe parinti, care la randul lor luau cartile la pipait sperand sa inteleaga acele exercitii. Copii din ziua de astazi sunt mai norocosi, poate mult prea [].

Cirque du Soleil revine la Bucuresti la inceputului anului 2015

Cirque du Soleil revine la Bucuresti in perioada 29 ianuarie - 1 februarie 2015 pentru o serie de cinci reprezentatii cu spectacolul Quidam, informeaza Events, potrivit Agerpres. Spectacolele vor avea loc de joi, 29.

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )