Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mircea Badea, anunt absolut neasteptat

Antena3 Antena3,
Mircea Badea, anunt absolut neasteptat

Mircea Badea a afirmat pe pasa de la finalul emisiunii Sinteza zilei ca nu are cont de Facebook si nu stie cum merg treburile cu aceasta retea de socializare, dar vrea sa-si faca un cont. Vreau sa-mi fac,. continuă pe Antena3

Mircea Badea: Ma bucura ca CTP si Negrutiu au fost dati afara de la Gandul

Ma bucura ca CTP si Negrutiu au fost dati afara de la Gandul, a spus Mircea Badea, miercuri, la in gura presei. Eu ma bucur de raul altuia, cand acel altuia consider ca a facut niste lucruri oribile,.

Mircea Badea: Este o lipsa de transparenta totala in legatura cu chemarea domnului Dan Andronic la DNA

Mircea Badea sustine ca este o lipsa de transparenta in legatura cu chemarea lui Dan Andronic la DNA. Este o lipsa de transparenta totala in legatura cu chemarea domnului Dan Andronic la DNA, lucru.

Mircea Badea: Hai sa vedem cum mananca Purciuc mancare sanatoasa

Nu este deloc simplu sa ii convingi pe cei mici sa manance sanatos. S-a convins si Mircea Badea cat de greu poate fi. Grija numarul 1 este sa manance copilul. Eu cred ca seamana cu mine la asta cu.

Mircea Badea: Armata de ofiteri acoperiti, una dintre gaurile negre ale economiei

Mircea Badea, realizatorul emisiunii in gura presei, este de parere ca una dintre problemele principale ale Romaniei este armata de ofiteri acoperiti. Cand eram tanar, non-stop auzeam la televizor ca in.

Mircea Badea: Ma amuz, pentru ca ma uit la televizor si...

Nu vi se pare foarte dragut cum pur si simplu oameni care au mai votat Codul Fiscal trec peste faptul ca l-au votat si se comporta ca si cum l-ar vedea pentru prima data?, s-a intrebat Mircea Badea, luni, la.

Mircea Badea: imi place sa-i sfidez pe bloggerii de succes

De curand am reinceput sa scriu pe blog si imi place sa-i sfidez pe bloggerii de succes, a spus Badea. Cine e pe locul 1?Vezi statisticile in videoclipul de mai sus. Vezi AICI editia integrala a emisiunii in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )