Libnet.ro
UNICEF

14:00

Mircea Badea, despre Bruno Mars: Am crezut ca e o reclama la ciocolata

Antena3 Antena3,
Mircea Badea, despre Bruno Mars: Am crezut ca e o reclama la ciocolata

Intrebat de Alessandra Stoicescu despre ce vorbeste in emisiunea sa de la Radio Zu, Mircea Badea a raspuns, glumind: Despre Bruno Mars. Eu am crezut ca este o reclama la ciocolata, dar nu e. Cica e un. continuă pe Antena3

Mircea Badea, despre retragerea lui Ponta: E nebuneasca! Pentru o minte rationala, nu exista un sens logic

Ceva surprinzator si un pic nebunesc s-a intamplat azi, a spus Mircea Badea, in debutul emisiunii sale de duminica, referindu-se la retragerea lui Victor Ponta de la sefia PSD. Anuntul cu pricina a fost.

Mircea Badea, despre Traian Basescu: Mi se pare ca spune musulman egal terorist

Mircea Badea a comentat, joi, in pasa de la Sinteza Zilei, mesajul fostului presedinte, Traian Basescu. Mi se pare ca spune musulman egal terorist. Si se incalca legea. Cred ca daca spuneam noi asta eram.

Mircea Badea: Astazi a fost o ocazie, printre foarte putinele, in care l-am apreciat pe Victor Ponta

Astazi a fost o ocazie, printre foarte putinele, in care l-am apreciat pe Victor Ponta, a declarat Mircea Badea in cadrul interventiei sale in emisiunea 100 de Minute. Adica faptul ca s-a dus la.

Mircea Rednic, despre remiza obtinuta cu ASA Targu Mures: Este un punct important pentru moralul jucatorilor. A fost timpul foarte scurt, nu poti in trei saptamani sa pregatesti o echipa

Remiza obtinuta cu ASA Targu Mures, in prima etapa a Ligii I, este importanta pentru moralul jucatorilor, este de parere antrenorul echipei Dinamo, Mircea Rednic, care a mai spus ca nu se poate pregati o.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,275 seconds )