Libnet.ro
UNICEF

17:00

Mircea Rednic, despre remiza obtinuta cu ASA Targu Mures: Este un punct important pentru moralul jucatorilor. A fost timpul foarte scurt, nu poti in trei saptamani sa pregatesti o echipa

B1 B1,
Mircea Rednic, despre remiza obtinuta cu ASA Targu Mures: Este un punct important pentru moralul jucatorilor. A fost timpul foarte scurt, nu poti in trei saptamani sa pregatesti o echipa

Remiza obtinuta cu ASA Targu Mures, in prima etapa a Ligii I, este importanta pentru moralul jucatorilor, este de parere antrenorul echipei Dinamo, Mircea Rednic, care a mai spus ca nu se poate pregati o. continuă pe B1

Al saselea egal in Liga I: ASA Targu-Mures - Dinamo, 0-0, in prima etapa

Formatia ASA Targu-Mures a incheiat la egalitate, scor 0-0, meciul sustinut, in aceasta seara, pe teren propriu, in compania echipei Dinamo, in prima etapa a Ligii I.

Vasile Miriuta: Cel mai important este ca ASA Targu Mures sa bata Dinamo duminica

Vasile Miriuta, numit antrenor al ASA Targu Mures, a declarat vineri, ca cel mai important lucru in momentul de fata este ca echipa al carui antrenor a devenit incepand de joi, sa invinga in primul meci de.

VIDEO Rezumat Supercupa Romaniei, Steaua - ASA Targu Mures

Iata mai jos rezumatul video al partidei din Supercupa Romaniei 2015, meci castigat de ASA Targu Mures in fata Stelei cu 1-0.

Dacian Varga si-a reziliat contractul cu ASA Tg.Mures

Adus la ASA Tg. Mures de fostul antrenor Dan Petrescu, mijlocasul ofensiv Dacian Varga nu a rezistat decat un singur meci dupa plecarea Bursucului de la carma echipei ardelene.

Mircea Rednic, bucuros pentru punctul de la Tg.Mures

Antrenorul Mircea Rednic apreciaza ca punctul obtinut, duminica seara, pe terenul celor de la ASA Tg. Mures este unul foarte bun pentru moralul jucatorilor sai.

Vasile Miriuta, instalat oficial la ASA Tg.Mures

La doua zile dupa castigarea Supercupei Romaniei, 1-0 in meciul cu Steaua de la Constanta, clubul muresean l-a instalat pe banca tehnica pe Vasile Miriuta.

Control de amploare la combinatul Azomures. Locuitorii din Targu Mures au reclamat poluarea accentuata

Garda Nationala de Mediu va declansa saptamana viitoare un control de amploare la combinatul Azomures din Targu Mures, in urma a numeroase sesizari depuse de locuitorii orasului cu privire la accentuarea poluarii in ultimele sase luni, au declarat surse din Ministerul Mediului, Apelor si Padurilor, pentru Agerpres.

Investitorul Gigi Becali si-a dat arama pe fata: ce a spus patronul Stelei despre aducerea unui atacant de valoare

Campioana a pierdut Supercupa Romaniei, iar meciul cu ASA Targu-Mures a aratat subtirimea lotului pe care il pregateste Mirel Radoi.

Mircea Badea, despre Bruno Mars: Am crezut ca e o reclama la ciocolata

Intrebat de Alessandra Stoicescu despre ce vorbeste in emisiunea sa de la Radio Zu, Mircea Badea a raspuns, glumind: Despre Bruno Mars. Eu am crezut ca este o reclama la ciocolata, dar nu e. Cica e un.

Mircea Badea, despre retragerea lui Ponta: E nebuneasca! Pentru o minte rationala, nu exista un sens logic

Ceva surprinzator si un pic nebunesc s-a intamplat azi, a spus Mircea Badea, in debutul emisiunii sale de duminica, referindu-se la retragerea lui Victor Ponta de la sefia PSD. Anuntul cu pricina a fost.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2444 seconds )