Libnet.ro
UNICEF

20:00

Investitorul Gigi Becali si-a dat arama pe fata: ce a spus patronul Stelei despre aducerea unui atacant de valoare

Adevărul Adevărul,
Investitorul Gigi Becali si-a dat arama pe fata: ce a spus patronul Stelei despre aducerea unui atacant de valoare

Campioana a pierdut Supercupa Romaniei, iar meciul cu ASA Targu-Mures a aratat subtirimea lotului pe care il pregateste Mirel Radoi. continuă pe Adevărul

REZULTATE BACALAUREAT 2015 EDU.RO. Gigi Becali a dat lovitura si la BAC

Gigi Becali, a primit, marti, o veste buna. Alexandra, fiica sa mijlocie, a reusit sa promoveze examenul de Bacalaureat 2015, avand o medie generala de aproape 9,43, scrie.

Gigi Becali, impresionat de tanarul condamnat la moarte in Malaezia: O sa pun un avocat sa studieze dosarul. Si sa stea linistit ca o sa-i trimit eu o Biblie mare sa citeasca

Gigi Becali vine in ajutorul romanului condamnat la moarte in Malaezia. Impresionat de cazul sau, Becali a declarat ca ar fi vrut sa il viziteze pe Ionut Gologan inca de pe vremea cand era in inchisoare,.

Gigi Becali, tare mandru de fiicele lui: Nu vor avea nevoie sa munceasca undeva

Gigi Becali este tare mandru de fiicele lui, mai ales ca Alexandra a reusit sa obtina la examentul de Bacalaureat nota 9,43. Finantatorul recunoaste ca nu s-a ocupat deloc de scoala fiicelor sale, insa sotia.

Rezultate Bacalaureat 2015. Fata lui Gigi Becali stie istorie de nota 10

Alexandra, fata lui George Becali, a obtinut o medie de 9,43 la examenul de Bacalaureat 2015. Mai exact, fata mijlocie a latifundiarului a luat nota 9,15 la Limba si Literatura Romana, 10 la Istorie si 9,15 la Geografie.

Astra ii da lovitura lui Gigi Becali! Ce jucator i-a furat de la Steaua

Steaua a pierdut batalia cu Astra Giurgiu pentru serviciile mijlocasului portughez Filipe Teixeira, care, dupa ce a fost foarte aproape de a semna cu echipa lui Becali, a ales sa continuie la echipa de la Dunare.

Gigi Becali, declaratii soc despre Bacalaureat si despre viitorul fiicei sale

Gheorghe Becali este un tata fericit de cand a primit vestea cea mare. Fiica lui, Alexandra a promovat examenul de Bacalaureat cu o medie foarte mare: 9. Daca fetele mele nu ar lua note mari, atunci cine ar trebui.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2425 seconds )