Libnet.ro
UNICEF

11:00

Mircea Badea: Doamna Gorghiu a spus ca nu e treaba politicienilor sa comenteze deciziile justitiei. in cazul Vaslui vrea sa intervina premierul?

Antena3 Antena3,
Mircea Badea: Doamna Gorghiu a spus ca nu e treaba politicienilor sa comenteze deciziile justitiei. in cazul Vaslui vrea sa intervina premierul?

Mircea Badea a comentat reactia Alinei Gorghiu in cazul fetei violate din Vaslui, dupa ce copresedinta PNL a spus ca ar trebui sa intervina premierul in privinta eliberarii acuzatilor, iar in alte cazuri. continuă pe Antena3

Mircea Badea, despre cazul fetei violate din Vaslui: Justitia din Romania este oribila

Realizatorul emisiunii in Gura Presei de la Antena 3, Mircea Badea, a comentat, luni, reactia procurorilor in cazul fetei violate din Vaslui.

Cum protesta Mircea Badea acum 12 ani VIDEO

Mircea Badea a postat pe blog-ul sau o poza cu protestul lui iunie 2003, in fata Guvernului, pe trotuarul cu muzeul Antipa, cu reporteri din presa vremii.

Mircea Badea: Eu sunt cel mai mare fan al presedintelui Iohannis. Vreau TVA de 25%, dublarea impozitelor si CAS de 30%

Mircea Badea a explicat, in pasa cu emisiunea Sinteza Zilei, duminica seara, ca este fan al presedintelui Klaus Werner Iohannis. Apropo de Codul Fiscal, eu il apreciez foarte mult pe domnul presedinte.

Mircea Badea, postare ironica legata de prezenta lui Carmen Iohannis la concertul Robbie Williams

Mircea Badea a postat pe blog-ul sau un articol ironic legat de prezenta lui Carmen Iohannis la concertul lui Robbie Williams de vineri seara, din Piata Constitutiei. Acesta nu este un atac la Carmen Iohannis.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2356 seconds )