Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mircea Badea: Mai bine lichea, decat lichior

Antena3 Antena3,
Mircea Badea: Mai bine lichea, decat lichior

Mircea Badea a comentat, miercuri, in emisiunea in Gura Presei, atacul lui Traian Basescu la adresa lui Klaus Iohannis. functiond, s, id) { var js, fjs = d. getElementsByTagNames)[0]; if. continuă pe Antena3

Mircea Badea: Cred ca suntem in plin stalinism, doar ca nu mai vorbim ruseste

Mircea Badea declara ca nu vede nicio diferenta intre regimul opresiv stalinist si regimul opresiv actual care permite si recomanda arestarea preventiva pe baza de suspiciuni. Cred ca suntem in plin.

Mircea Badea, despre ofiterul acoperit Turcescu: Daca serviciile recurg la asemenea personaje, spune multe si despre ei si despre tara noastra

Mircea Badea a prezentat, marti, in emisiunea in Gura Presei, un clip din 2001, care il infatiseaza pe Robert Turcescu intr-o ipostaza mai putin obisnuita. il stiti pe Schengen Turcescu? El a ars-o jur.

Antena 3, nou conflict cu un artist: fiul lui Liviu Vasilica il acuza pe Mircea Badea ca s-a folosit de imaginea tatalui sau pentru a-l jigni pe Robert Turcescu

Fiul celebrului cantaret de muzica populara Liviu Vasilica si-a exprimat nemultumirea fata de gestul realizatorului Mircea Badea de a folosi o melodie de-a tatalui sau in scopul de a-l denigra pe jurnalistul Robert Turcescu, in cadrul emisiunii in gura presei, de la Antena 3, potrivit reportervirtual. ro.

Mircea Badea: Normalitatea in Romania este socanta

Judecatoarea Camelia Bogdan, cea care a dat solutia condamnarii in dosarul Telepatia, a fost recuzata din dosarul Rafo-Carom. Mircea Badea a comentat aceasta informatie in interventia sa din emisiunea 100 de.

Mircea Badea: Avem de a face cu regimul lui Stalin, doar ca am schimbat limba

Mircea Badea a vorbit, in editia de luni a emisiunii in Gura Presei, despre statul de drept in Romania. Cred ca am inteles cu totii cum e si cu statul de drept in Romania, cum e si cu legile, cum e.

Mircea Badea: Klaus Iohannis vrea sa fie in continuare arestari in Romania doar pe baza de suspiciune, nu pe baza de indicii

Mircea Badea a comentatdeclaratia presedintelui Klaus Iohannis referitoare la modificarile la Codul penal si Codul de procedura penala. Presedintele a spus ca nu este de acord cu aceste modificari.

Mircea Badea a alergat la Semimaratonul International Bucuresti: A fost destul de tare. IMAGINI de la evenimentul sportiv

Mircea Badea a vorbit, in pasa editiei de duminica a emisiunii in gura presei cu Sinteza zilei, despre participarea la Semimaratonul International Bucuresti, care a avut loc duminica in Capitala. A fost.

Saptamana reducerilor la anvelope de vara vandute cel mai bine in sezonul 2015

In perioada 19-25 mai, AnveloSHOP reduce preturile la zeci de modele de anvelope de vara, din categoria celor mai bine vandute anvelope din acest sezon.

Reprezentanta lui Julio Iglesias in Romania a sesizat CNA si a cerut stergerea inregistrarilor online. Mircea Badea: A fost o gluma, o autoironie

Gabriela Ristea, reprezentanta cantaretului spaniol Julio Iglesias in Romania, a sesizat Consiliul National al Audiovizualului cu privire la emisiunea Sinteza Zilei in care moderatorul Mihai Gadea l-a determinat pe Julio Iglesias Jr. sa spuna Jos Basescu!. Mai mult decat atat, aceasta a precizat ca managementul artistului a dorit inlaturarea inregistrarilor online cu secventa respectiva, potrivit HotNews. ro.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )