Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mircea Badea: Numai romanii sunt infractori? Aia care fac busines cu romanii corupti sunt imaculati

Antena3 Antena3,
Mircea Badea: Numai romanii sunt infractori? Aia care fac busines cu romanii corupti sunt imaculati

In Romania numai romanii fac infractiuni? Este o intrebare pe care voiam sa o rostesc de mult, a declarat Mircea Badea in legatura cu avalansa de arestari care a avut loc in ultima perioada in. continuă pe Antena3

Dorin Cocos a declarat ca regreta casatoria cu Elena Udrea. Mircea Badea: Este disperat! Nu mai poate in parnaie

Sunt absolut bulversat in legatura cu afirmatiile domnului Victor Ciutacu, care a prezentat o serie de declaratii ale lui Dorin Cocos despre Elena Udrea, a spus Mircea Badea in legatura cu dezvalurile facute.

Mircea Badea: DNA nu au pupat-o pe poseta pe Udrea, ci a lucrat prin metode ninja si a infiltrat-o pe Topoliceanu

Apararea si-a format opinia ca Ana Maria Topoliceanu, cea mai buna prietena a Elenei Udrea, a jucat un rol dictat de cineva in toata perioada in care a stat langa fostul ministru al Turismului. Mircea Badea a.

Mircea Badea: Sentinta lui Dan Diaconescu e odioasa din multe puncte de vedere

Sentinta primita miercuri de Dan Diaconescu - ca dupa cei cinci ani si jumatate de inchisoare, sa nu-si mai practice meseria de jurnalist - este una odioasa, apreciaza Mircea Badea, care adauga ca este.

Interviu cu Mircea Badea, tema pentru studentii de la Jurnalism: Eu nu prea dau interviuri. Daca am ceva de spus, spun pe post

Mircea Badea le-a povestit telespectarilor sai despre vizita neasteptata pe care a primit-o astazi chiar la sediul redactiei. Au venit doua fete, aici la Antena. Ma asteptau aici la intrare. Eu eram cu plase, .

Mircea Badea: Nu e amuzant ca toti astia de sub Basescu traficau genti cu milioane de euro cash, dar el traia din leafa?

Mircea Badea a facut un apel catre justitia independenta, in editia de luni a emisiunii Citizen Badea, din cadrul 100 de minute, unde a aratat cat de induiosator poate fi faptul ca Traian Basescu a.

Mircea Badea: Citind titlurile propagandei basiste, parea ca jurnalistul Horia Tabacu a decedat din cauza mea

Mircea Badea a vorbit duminica seara la Sinteza Zilei despre atacul lui Valentin Jucan, membru al CNA, care considera ca realizatorul in gura presei a avut o reactie imbecila la decesul jurnalistului Horia.

Corina: CTP ar face apocalipsa mea un joc erotic. Mircea Badea: Doamne fereste!

Mircea Badea a comentat parerile divelor despre sfarsitul lumii si despre barbatii cu ar prefera ele sa-si petreaca ultimele clipe. Nu te joci cu apocalipsa, asta sa ne fie clar la toate. Te joci cu el,.

Mircea Badea: O sa il auziti in curand si pe Traian Basescu spunand ca justitia nu este independenta

Mircea Badea a vorbit in cadrul editiei de astazi a emisiunii in Gura Presei, despre scrisoarea cutremuratoare a Monicai Iacob Ridzi, condamnata la inchisoare cu executare pentru abuz in serviciu. in.

Romanii sunt tratati cu aceleasi medicamente ca in alte tari, insa platesc pentru ele pana si de de patru ori mai mult

Romanii sunt tratati cu aceleasi medicamente ca in alte tari, insa platesc pentru ele pana si de patru ori mai mult, ceea ce inseamna ca in Romania este tratat un singur pacient, iar intr-o alta tara.

Mircea Badea: Serviciile secrete faceau parte din sistemul mafiot a lui Basescu

Sigur ca legile Macovei sunt o mizerie. Sunt facute stalinist, de un fost procuror comunist de la Sectorul 1, Monica Macovei, pentru a-i da unui nene cu tendinte oribile autoritariste, toate parghiile pentru a-si.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )