Libnet.ro
UNICEF

15:00

Mircea Badea: Pot sa beau doua cisterne de alcool si nu ma imbat

Antena3 Antena3,
Mircea Badea: Pot sa beau doua cisterne de alcool si nu ma imbat

Mircea Badea a declarat in cadrul emisiunii in Gura Presei ca sta foarte bine cu autocontrolul ca rezista bine la bautura oricat de mult ar bea alcool. continuă pe Antena3

Mircea Badea: Se contureaza succesul total al vizitei cuplului prezidential in Spania

Mircea Badea a comentat, ironic, succesul vizitei presedintelui Klaus Iohannis in Spania, citand din presa romana. Vizita domnului Iohannis este un succes. Va citesc doar doua titluri, care mi.

Incendiu PUTERNIC in Ploiesti: Doua cisterne incarcate cu produs petrolier au luat foc. Cauza incidentului

Doua cisterne incarcate cu cate trei tone de produs petrolier au luat foc, luni dupa-amiaza, pe o strada din Ploiesti. Pompierii intervenit pentru stingerea incendiului si au reusit sa localizeze focul, iar primele informatii arata ca nu exista persoane ranite.

Incendiu PUTERNIC in Ploiesti: Doua cisterne incarcate cu produs petrolier au luat foc

Doua cisterne incarcate cu cate trei tone de produs petrolier au luat foc, luni dupa-amiaza, pe o strada din Ploiesti. Pompierii intervenit pentru stingerea incendiului si au reusit sa localizeze focul, iar primele informatii arata ca nu exista persoane ranite.

ALERTA in Ploiesti. Doua cisterne pline cu petrol au luat foc pe o strada din oras

Doua cisterne incarcate cu cate trei tone de produs petrolier au luat foc, luni dupa-amiaza, pe o strada din Ploiesti, pompierii intervenind pentru stingerea incendiului si reusind sa localizeze focul, iar.

Mircea Badea: Poate ca ar fi fost cutitele astea lungi, daca mai era multa lume prin PSD

Mircea Badea a comentat, in cadrul interventiei sale in emisiunea 100 de Minute, declaratia Alinei Gorghiu potrivit careia este sigura ca Victor Ponta va avea parte, cat de curand, de o noapte a cutitelor.

Mircea Badea: Romania este condusa de oameni care nu au fost votati niciodata

Mircea Badea a explicat, in editia de marti a emisiunii in gura presei, ca, din punctul sau de vedere, Romania este condusa de oameni care nu apar niciodata pe afise electorale sau pe buletinul de.

Mircea Badea: Tot ce vrea PDL, vreau si eu. Orice spune Blaga, eu vreau. Orice spune Gorghiu, eu vreau

Realizatorul emisiunii in gura presei, Mircea Badea, a relatat un dialog pe care l-a avut pe o retea de socializare cu o doamna. Femeia s-a aratat indignata de numirea lui Mihai Razvan Ungureanu la sefia.

Mircea Badea: E bine ca domnul Eva e la puscarie si sper sa se tavaleasca in chinuri groaznice

Realizatorul emisiunii in gura presei, Mircea Badea, a explicat, in pasa cu emisiunea Sinteza Zilei, marti seara, ca este foarte fericit cu situatia prin care trece procurorul Emilian Eva acum. Cu toata.

Mircea Badea a castigat o suma considerabila la pariuri - Uite cat a incasat si pe cine a mizat

Mircea Badea este un impatimit al pariurilor sportive si recunoaste ca are un obicei din a merge la casele speciale pentru asa ceva atunci cand are incredere in vreun favorit. De aceasta data el a incasat.

Mircea Badea: Cu toata dragostea, dosarul lui Ponta nu este despre coruptie

Mircea Badea a comentat, in editia de luni a emisiunii in Gura Presei, logica unor propagandisti ai sistemului fata de dosarul in care este implicat Victor Ponta. Azi la DNA, pe Ponta il intreaba o.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2233 seconds )