Libnet.ro
UNICEF

17:00

Mircea Badea: Cu toata dragostea, dosarul lui Ponta nu este despre coruptie

Antena3 Antena3,
Mircea Badea: Cu toata dragostea, dosarul lui Ponta nu este despre coruptie

Mircea Badea a comentat, in editia de luni a emisiunii in Gura Presei, logica unor propagandisti ai sistemului fata de dosarul in care este implicat Victor Ponta. Azi la DNA, pe Ponta il intreaba o. continuă pe Antena3

Mircea Badea: L-am urmarit pe Ponta. Am spus-o si o repet: Am apreciat ca nu a dat declaratii la DNA

Mircea Badea a comentat, in pasa cu emisiunea Sinteza Zilei, luni seara, ca a urmarit interviul cu premierul Victor Ponta si ca se astepta la mai multa vitalitate din partea acestuia. L-am urmarit.

Mircea Badea: Astazi a fost o ocazie, printre foarte putinele, in care l-am apreciat pe Victor Ponta

Astazi a fost o ocazie, printre foarte putinele, in care l-am apreciat pe Victor Ponta, a declarat Mircea Badea in cadrul interventiei sale in emisiunea 100 de Minute. Adica faptul ca s-a dus la.

Mircea Badea, despre retragerea lui Ponta: E nebuneasca! Pentru o minte rationala, nu exista un sens logic

Ceva surprinzator si un pic nebunesc s-a intamplat azi, a spus Mircea Badea, in debutul emisiunii sale de duminica, referindu-se la retragerea lui Victor Ponta de la sefia PSD. Anuntul cu pricina a fost.

Mircea Badea a castigat o suma considerabila la pariuri - Uite cat a incasat si pe cine a mizat

Mircea Badea este un impatimit al pariurilor sportive si recunoaste ca are un obicei din a merge la casele speciale pentru asa ceva atunci cand are incredere in vreun favorit. De aceasta data el a incasat.

Mircea Badea: Se contureaza succesul total al vizitei cuplului prezidential in Spania

Mircea Badea a comentat, ironic, succesul vizitei presedintelui Klaus Iohannis in Spania, citand din presa romana. Vizita domnului Iohannis este un succes. Va citesc doar doua titluri, care mi.

Mircea Badea, despre Bruno Mars: Am crezut ca e o reclama la ciocolata

Intrebat de Alessandra Stoicescu despre ce vorbeste in emisiunea sa de la Radio Zu, Mircea Badea a raspuns, glumind: Despre Bruno Mars. Eu am crezut ca este o reclama la ciocolata, dar nu e. Cica e un.

Alina Gorghiu: Nu-mi face placere sa-l vad pe premier facand drumuri la DNA, dar ceea ce i se intampla lui Ponta este exact parcursul la care ne asteptam

Premierul Victor Ponta a fost luni la DNA. Acesta a fost pus sub inculpare in dosarul in care este urmarit penal, alaturi de Dan Sova. Totodata, procurorii au pus sechestru pe o parte din bunurile mobile si.

Nicolae Banicioiu, despre demisia lui Ponta: Este una menita sa protejeze partidul

Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu a declarat, duminica, ca decizia luata de Victor Ponta este menita sa protejeze Partidul Social Democrat.

Mircea Cosma (PSD): Dupa retragerea lui Ponta, se va organiza un interimat pana la Congresul din octombrie

Mircea Cosma PSD) a declarat ca se bucura ca este un exemplu de urmat si ca, dupa retragerea lui Ponta, se va asigura un interimat la conducerea partidului, Congresul fiind convocat pentru luna octombrie.

Sebastian Ghita, sub control judiciar in dosarul in care este acuzat de dare de mita si spalare de bani

Sebastian Ghita a fost pus sub control judiciar de catre DNA in dosarul in care este cercetat pentru dare de mita si spalare de bani, iar fostul primar al Ploiestiului Iulian Badescu este acuzat de luare de mita si abuz in serviciu, procurorii punand.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )