Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mircea Badea: Procurorii au infaptuit penal

Antena3 Antena3,
Mircea Badea: Procurorii au infaptuit penal

Mircea Badea a vorbit, miercuri, la in gura presei, despre modul in care anchetatorii DNA au falsificat stenograma interceptarii conversatiei dintre procurorul infractor Florin Apostu si tatal Codrutei. continuă pe Antena3

In ce film joaca Mircea Badea si unde il putem vedea

Mircea Badea a fost distribuit intr-un nou film de lung metraj. Prezentatorul de la Antena 3 joaca rolul unui moderator TV in noua productie Live de va fi lansata pe 15 mai.

MIRCEA BADEA este LIVE din 15 mai in cinema

Cunoscutul om de televiziune, Mircea Badea joaca in filmul lui Vlad Paunescu, LIVE, ce va fi lansat pe 15 mai in cinematografe. Pelicula ii mai are in distributie pe actorii Rodica Lazar, Tudor Chirila,.

Mircea Badea: E adevarat ca Basescu nu are nicio retinere. Dupa parerea mea, trebuia sa aiba mai multe retineri si condamnari

Realizatorul emisiunii in gura presei, Mircea Badea, a comentat afirmatia lui Traian Basescu potrivit careia nu are nicio retinere sa spuna mai dati-i un mandat lui Kovesi. N-am nicio retinere sa spun Mai.

Ce a strigat Mircea Badea la Wings for life

Mircea Badea a povestit, duminica, in pasa de la Sinteza Zilei despre experienta sa de la Wings for life, acolo unde a participat alaturi de peste 2. 000 de persoane. E o actiune caritabila, alergarea nu avea o.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )