Libnet.ro
UNICEF

01:05

MIRCEA BADEA este LIVE din 15 mai in cinema

Antena3 Antena3,
MIRCEA BADEA este LIVE din 15 mai in cinema

Cunoscutul om de televiziune, Mircea Badea joaca in filmul lui Vlad Paunescu, LIVE, ce va fi lansat pe 15 mai in cinematografe. Pelicula ii mai are in distributie pe actorii Rodica Lazar, Tudor Chirila,. continuă pe Antena3

Sentinta in dosarul Referendumului, amanata pana pe 15 mai (VIDEO)

Magistratii inaltei Curti de Casatie si Justitie au hotarat amanarea deciziei in dosarul referendumului, pana la 15 mai, informeaza B1 TV. Cei noua judecatori au amanat astfel sentinta in dosarul in.

Mircea Badea: E adevarat ca Basescu nu are nicio retinere. Dupa parerea mea, trebuia sa aiba mai multe retineri si condamnari

Realizatorul emisiunii in gura presei, Mircea Badea, a comentat afirmatia lui Traian Basescu potrivit careia nu are nicio retinere sa spuna mai dati-i un mandat lui Kovesi. N-am nicio retinere sa spun Mai.

Ce a strigat Mircea Badea la Wings for life

Mircea Badea a povestit, duminica, in pasa de la Sinteza Zilei despre experienta sa de la Wings for life, acolo unde a participat alaturi de peste 2. 000 de persoane. E o actiune caritabila, alergarea nu avea o.

Maia Morgenstern, invitata in opera concert Parsifal, de la Ateneu, pe 14 si pe 15 mai

Filarmonica George Enescu anunta un concert extraordinar, joi si vineri, 14 si 15 mai. Cu concursul Orchestrei simfonice si al Corului a Filarmonicii George Enescu, alaturi de care vor evolua solistii Stefan Vinke Parsifal, Eric Halfvarson- Gurnemanz, Levente Molnar Amfortas si actrita Maia Morgenstern Kundry, dirijorul Christian Badea prezinta integral in concert, cel de al treilea act al operei Parsifal de Richard Wagner.

Sentinta in dosarul Liviu Dragnea - Frauda la referendum a fost amanata pentru 15 mai

Instanta suprema a amanat miercuri, pentru 15 mai, pronuntarea sentintei in dosarul in care ministrul Liviu Dragnea si alte peste 70 de persoane sunt judecati pentru fraude la referendumul din 2012 pentru demiterea presedintelui Traian Basescu, anunta Mediafax. Inalta Curte de Casatie si Justitie a incheiat in 22 aprilie discutiile in dosarul privind fraude la referendumul din 2012 si a stabilit sa pronunte sentinta in 6 mai in aceasta cauza, care se judeca de aproape un an si sase luni.

VERDICTUL in cazul lui Dragnea, amanat pentru 15 mai

Update 10. 55 - Verdictul in cazul lui Liviu Dragnea a fost amanat pana pe 15 mai. Atunci, fostul vicepremier va afla daca fi condamnat in dosarul Referendumului. Procurorii au cerut o pedeapsa cu executare pentru.

VERDICTUL la Dragnea, in dosarul Frauda la referendum, amanat pentru 15 mai

Update 10. 55 - Verdictul in cazul lui Liviu Dragnea a fost amanat pana pe 15 mai. Atunci, fostul vicepremier va afla daca fi condamnat in dosarul Referendumului. Procurorii au cerut o pedeapsa cu executare pentru.

Curtea Suprema amana pentru 15 mai sentinta in dosarul Referendumul

ACTUALIZARE 11:07 inalta Curte de Casatie si Justitie a decis astazi amanarea pentru data de 15 mai a sentintei in dosarul in care ministrul Liviu Dragnea si alte peste 70 de persoane sunt judecati pentru fraude la referendumul din 2012 pentru demiterea presedintelui Traian Basescu.

Mircea Badea: As vrea sa le multumesc public celor care au participat la Wings for Life

Pe 3 mai, la ora 14. 00 , oameni de pe intregul mapamond au alergat simultan la maratonul Wings for Life cu un singur scop: strangerea fondurilor pentru cercetarea leziunilor maduvei spinarii. La maraton au.

Mircea Geoana: Este nevoie de un inceput proaspat in politica romaneasca

Mircea Geoana a declarat miercuri, in cadrul emisiunii XPress, de pe B1 TV, referitor la noul Partid Social Romanesc PSRO), ca formatiune politica este un proiect autentic de stanga si a subliniat ca, in acest moment, este nevoie de un inceput proaspat pe scena politica romaneasca.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )