Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mircea Geoana: Este nevoie de un inceput proaspat in politica romaneasca

România Liberă România Liberă,
Mircea Geoana: Este nevoie de un inceput proaspat in politica romaneasca

Mircea Geoana a declarat miercuri, in cadrul emisiunii XPress, de pe B1 TV, referitor la noul Partid Social Romanesc PSRO), ca formatiune politica este un proiect autentic de stanga si a subliniat ca, in acest moment, este nevoie de un inceput proaspat pe scena politica romaneasca. continuă pe România Liberă

Mircea Geoana: PSRO, un proiect autentic de stanga

Mircea Geoana a declarat miercuri, in cadrul emisiunii XPress, de pe B1 TV, referitor la noul Partid Social Romanesc PSRO), ca formatiune politica este un proiect autentic de stanga si a subliniat ca, in acest moment, este nevoie de un inceput proaspat pe scena politica romaneasca.

Mircea Geoana: PSRO, un proiect autentic de stanga. Acest partid a plecat si dintr-o nedreptate. Eu nu am vrut sa plec din PSD

Mircea Geoana a vorbit miercuri, in cadrul emisiunii XPress, de pe B1 TV, despre noul Partid Social Romanesc PSRO) al carui lider este. Astfel, fostul social-democrat a sublinait ca in acest moment este.

Mircea Geoana: PSRO, un proiect autentic de stanga. Acest partid a plecat si dintr-o nedreptate. Eu nu am vrut sa plec din PSD (VIDEO)

Mircea Geoana a vorbit miercuri, in cadrul emisiunii XPress, de pe B1 TV, despre noul Partid Social Romanesc PSRO) al carui lider este. Astfel, fostul social-democrat a sublinait ca in acest moment este.

Biserica, despre icoana parintelui Arsenie Boca de la Puscasi: Este nevoie de rabdare, intelepciune si credinta (VIDEO)

Biserica reactioneaza in cazul icoanei din comuna vasluiana Puscasi. Protopopul de Vaslui a declarat, potrivit Agerpres, ca minunea este proprie doar Bisericii, dar referitor la icoana de la Puscasi este nevoie.

Silviu Sergiu: Baronul Big Brother, o noua specie in politica romaneasca. Faptul ca baronii, de orice culoare politica, folosesc resursele statului dupa bunul plac este deja intrat in folclor

Despre cazul primarului din Iasi, Gheorghe Nichita, care isi spiona iubita cu politia si pe banii primariei, jurnalistul Silviu Sergiu sustine ca este cunoscut faptul ca baronii locali, de orice culoare.

MIRCEA BADEA este LIVE din 15 mai in cinema

Cunoscutul om de televiziune, Mircea Badea joaca in filmul lui Vlad Paunescu, LIVE, ce va fi lansat pe 15 mai in cinematografe. Pelicula ii mai are in distributie pe actorii Rodica Lazar, Tudor Chirila,.

Mircea Rednic este noul antrenor al lui Dinamo

Mircea Rednic revine la Dinamo dupa sase ani, conform Digisport. Acesta a fost inlocuit la Petrolul Ploiesti de fostul sau secund, Mihai Teja. Rednic a fost convins de Dinu Gheorghe sa-l inlocuiasca pe Flaviu.

Nu este nevoie sa ma implic in negocierile colective cu clientii

Steven van Groningen, presedintele Raiffeisen Bank, una dintre bancile care au dat credite in franci elvetieni CHF), a declarat, ieri, unui grup restrans de jurnalisti, ca nu participa la negocierile colective cu debitorii care au credite in CHF, intrucat aceasta activitate este una zilnica.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )