Libnet.ro
UNICEF

05:00

Sentinta in dosarul Liviu Dragnea - Frauda la referendum a fost amanata pentru 15 mai

Hotnews Hotnews,
 Sentinta in dosarul Liviu Dragnea - Frauda la referendum a fost amanata pentru 15 mai

Instanta suprema a amanat miercuri, pentru 15 mai, pronuntarea sentintei in dosarul in care ministrul Liviu Dragnea si alte peste 70 de persoane sunt judecati pentru fraude la referendumul din 2012 pentru demiterea presedintelui Traian Basescu, anunta Mediafax. Inalta Curte de Casatie si Justitie a incheiat in 22 aprilie discutiile in dosarul privind fraude la referendumul din 2012 si a stabilit sa pronunte sentinta in 6 mai in aceasta cauza, care se judeca de aproape un an si sase luni. continuă pe Hotnews

Sentinta lui Liviu Dragnea amanata pana pe 15 mai

Dupa 17 luni de proces in dosarul Frauda la referendum, Liviu Dragnea afla , astazi, sentinta in dosarul in care este acuzat de fapte de coruptie. DNA a cerut inchisoare cu executare in cazul liderului PSD. Sentinta va fi data de magistratii de la inalta Curte de Casatie si Justitie a Romaniei.

Liviu Dragnea, condamnat? Sentinta in dosarul Frauda la referendum, asteptata astazi

Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) este asteptata sa dea astazi sentinta in dosarul in care ministrul Liviu Dragnea si alte peste 70 de persoane sunt judecati pentru fraude la referendumul din 2012 pentru demiterea presedintelui Traian Basescu.

Sentinta in dosarul Referendumul. Liviu Dragnea e superstitios si spune cadecizia de astazi ii da emotii

Zi grea pentru Liviu Dragnea. Magistratii Curtii Supreme sunt asteptati miercuri sa dea prima sentinta in dosarul in care vicepremierul este acuzat ca ar fi coordonat fraudarea referendumului pentru demiterea presedintelui Traian Basescu din 29 iulie 2012.

Liviu Dragnea afla, miercuri, VERDICTUL in dosarul Referendumului

Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) se va pronunta, miercuri, in dosarul in care ministrul Liviu Dragnea si alte peste 70 de persoane sunt judecati pentru fraude la referendumul din 2012 pentru demiterea presedintelui Traian Basescu.

Liviu Dragnea, despre dosarul Referendumul: Sunt absolut convins de nevinovatia mea. Nu exista nicio proba serioasa, doar un sir de afirmatii, consideratii, deductii, presupuneri

Inalta Curte de Casatie si Justitie se va pronunta pe 6 mai in dosarul Referendumul. Ministrul Dezvoltarii Regionale, Liviu Dragnea, isi sustine insa nevinovatia. Dragnea spune ca impotriva sa nu.

Laurentiu Mihu: in cei 25 de ani de democratie Romania a mers autist inainte sub apasarea unui paradox: e o tara corupta, dar fara corupti. Liviu Dragnea a fost deja condamnat!

Pe 6 mai 2015 se va da un prim verdict in cazul lui Liviu Dragnea care este anchetat in dosarul fraudarii referendumului pentru demiterea lui Traian Basescu in 2012. Jurnalistul Laurentiu Mihu, intr-un articol.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2506 seconds )