Libnet.ro
UNICEF

05:00

VERDICTUL la Dragnea, in dosarul Frauda la referendum, amanat pentru 15 mai

Antena3 Antena3,
VERDICTUL la Dragnea, in dosarul Frauda la referendum, amanat pentru 15 mai

Update 10. 55 - Verdictul in cazul lui Liviu Dragnea a fost amanat pana pe 15 mai. Atunci, fostul vicepremier va afla daca fi condamnat in dosarul Referendumului. Procurorii au cerut o pedeapsa cu executare pentru. continuă pe Antena3

VERDICTUL in cazul lui Dragnea, amanat pentru 15 mai

Update 10. 55 - Verdictul in cazul lui Liviu Dragnea a fost amanat pana pe 15 mai. Atunci, fostul vicepremier va afla daca fi condamnat in dosarul Referendumului. Procurorii au cerut o pedeapsa cu executare pentru.

Sentinta in dosarul Liviu Dragnea - Frauda la referendum a fost amanata pentru 15 mai

Instanta suprema a amanat miercuri, pentru 15 mai, pronuntarea sentintei in dosarul in care ministrul Liviu Dragnea si alte peste 70 de persoane sunt judecati pentru fraude la referendumul din 2012 pentru demiterea presedintelui Traian Basescu, anunta Mediafax. Inalta Curte de Casatie si Justitie a incheiat in 22 aprilie discutiile in dosarul privind fraude la referendumul din 2012 si a stabilit sa pronunte sentinta in 6 mai in aceasta cauza, care se judeca de aproape un an si sase luni.

Sentinta lui Liviu Dragnea amanata pana pe 15 mai

Dupa 17 luni de proces in dosarul Frauda la referendum, Liviu Dragnea afla , astazi, sentinta in dosarul in care este acuzat de fapte de coruptie. DNA a cerut inchisoare cu executare in cazul liderului PSD. Sentinta va fi data de magistratii de la inalta Curte de Casatie si Justitie a Romaniei.

Liviu Dragnea, condamnat? Sentinta in dosarul Frauda la referendum, asteptata astazi

Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) este asteptata sa dea astazi sentinta in dosarul in care ministrul Liviu Dragnea si alte peste 70 de persoane sunt judecati pentru fraude la referendumul din 2012 pentru demiterea presedintelui Traian Basescu.

Instanta suprema este asteptata sa dea maine sentinta in dosarul Frauda la referendum

Inalta Curte de Casatie si Justitie iCCJ) este asteptata sa dea maine sentinta in dosarul in care ministrul Liviu Dragnea si alte peste 70 de persoane sunt judecati pentru fraude la referendumul din 2012 pentru demiterea presedintelui Traian Basescu, potrivit surselor din presa.

Sentinta in dosarul Referendumului, amanata pana pe 15 mai (VIDEO)

Magistratii inaltei Curti de Casatie si Justitie au hotarat amanarea deciziei in dosarul referendumului, pana la 15 mai, informeaza B1 TV. Cei noua judecatori au amanat astfel sentinta in dosarul in.

Curtea Suprema amana pentru 15 mai sentinta in dosarul Referendumul

ACTUALIZARE 11:07 inalta Curte de Casatie si Justitie a decis astazi amanarea pentru data de 15 mai a sentintei in dosarul in care ministrul Liviu Dragnea si alte peste 70 de persoane sunt judecati pentru fraude la referendumul din 2012 pentru demiterea presedintelui Traian Basescu.

UPDATE. Sentinta in dosarul Referendumului, amanata pentru 15 mai

Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) se va pronunta, miercuri, in dosarul in care ministrul Liviu Dragnea si alte peste 70 de persoane sunt judecati pentru fraude la referendumul din 2012 pentru demiterea presedintelui Traian Basescu.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )