Libnet.ro
UNICEF

19:00

Mircea Badea, reporter sportiv, in direct de la Arena Nationala. Atmosfera este absolut superba

Antena3 Antena3,
Mircea Badea, reporter sportiv, in direct de la Arena Nationala. Atmosfera este absolut superba

Romania - Grecia, meciul decisiv pentru calificarea la Cupa Mondiala din 2014, se vede la Antena 1 si Antena 3. Cel mai important meci al nationalei din ultimii ani aduce si o premiera. Mircea Badea, realizato. continuă pe Antena3

Mircea Badea, reporter sportiv, in direct de la Arena Nationala. Organizarea este o bataie de joc

Romania - Grecia, meciul decisiv pentru calificarea la Cupa Mondiala din 2014, se vede la Antena 1 si Antena 3. Pe parcursul zilei, mai multe vedete vor veni la microfonul Antenei 3 si vor discuta despre sansele.

Mircea Badea, mai tare ca Van Damme. Uite cum face sfoara

Mircea Badea a demonstrat, in direct la Antena 3, ca poate sa faca sfoara mai bine ca Van Damme, in viralul care circula in aceste zile pe internet. Spre deosebire de filmuletul in care actorul Jean-Claude.

Mircea Badea il linisteste pe Mihai Bendeac: Nu l-a sapat nimeni!

Mircea Badea ii va lua locul lui Mihai Bendeac la carma emisiunii iComedy, cel putin in editia de vineri, si tine sa il anunte pe actor sa stea linistit pentru ca nu l-a sapat nimeni si ca a fost dat afara din cu totul alte motive.

Misterul viralului cu Van Damme care face sfoara pe doua TIR-uri mergand, explicat de Mircea Badea

Misterul viralului cu Van Damme care face sfoara pe doua TIR-uri mergand a fost dezlegat si explicat de Mircea Badea, la Antena 3. El e calare pe doua TIR-uri, ele dau cu spatele, la un moment dat pleaca TIR-.

Suporteri sechestrati de jandarmerie pe o straduta langa Arena Nationala

Aproximativ 80 de suporteri ai echipei nationale veniti sa asiste la partida cu Grecia de marti seara au fost pur si simplu sechestrati de fortele de ordine ale Jandarmeriei pe o straduta de langa Arena Nationala.

Suporteri prinsi cu petarde, impiedicati de jandarmi sa intre pe Arena Nationala

Peste 60 de suporteri au fost impiedicati de jandarmi sa intre pe Arena Nationala, dupa ce au fost prinsi cu petarde sau alte materiale pirotehnice asupra lor. Mai mult, acestia aveau bannere cu mesaje.

Meciul Romania Grecia. Traficul rutier in zona Arena Nationala, restrictionat marti

Peste 3. 700 de politisti se vor asigura, marti, ca meciul de fotbal dintre Romania si Grecia se va desfasura in conditii bune si ca suporterii vor ajunge in siguranta pe stadion. in plus, traficul rutier in zona stadionului Arena Nationala va fi restrictionat incepand cu ora 15.

Romania Grecia. 4000 de politisti si jandarmi vor fi marti pe stadion si pe strazile Capitalei. Traficul rutier in zona Arena Nationala, restrictionat

Peste 4000 de politisti si jandarmi vor se vor asigura, marti, ca meciul de fotbal dintre Romania si Grecia se va desfasura in conditii bune si ca suporterii vor ajunge in siguranta pe stadion. in plus, traficul rutier in zona stadionului Arena Nationala va fi restrictionat incepand cu ora 15. Intrarea pe stadion se va face incepand cu ora 18.

Aproape 2000 de greci asteptati pe Arena Nationala

Nationala Greciei va fi sustinuta la Bucuresti de aproape 2000 de suporteri, jumatate dintre acestia provenind din randul comunitatii elene de la noi din tara.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )