Libnet.ro
UNICEF

16:00

Mircea Badea: Traian Basescu este mitoman de performanta

Antena3 Antena3,
Mircea Badea: Traian Basescu este mitoman de performanta

Traian Basescu este mitoman de performanta, este de parere Mircea Badea, care a comentat astfel delirul de la Cluj al presedintelui, in cadrul emisiunii 100 de minute de la Antena 3. Un lucru mi se. continuă pe Antena3

Punctul de intalnire: Batranul ridicat de paza lui Traian Basescu este un DETINUT POLITIC

Un incident a intrerupt discursul presedintelui Traian Basescu de la Cluj, pentru membrii partidului Miscarea Populara. Evenimentul s-a petrecut in jurul orei 12:30, in timp ce presedintele Basescu.

Mircea Badea, despre patriotism, domnul presedinte si doamna presedinta

Mircea Badea a ironizat, in editia de duminica a emisiunii in gura presei, cateva fotografii cu domnul presedinte Traian Basescu si doamna presedinta Elena Udrea. Eu vreau sa fiu patriot. Si am intele.

Traian Basescu: Partidul Miscarea Populara este un copil prematur al fundatiei

Partidul Miscarea Populara e un copil prematur al fundatiei Miscarea Populara, e de parere Traian Basescu, dar prematurii sunt extrem de inteligenti, a tinut sa puncteze presedintele. Seful.

Mircea Badea: Anul viitor va fi unul de lupta impotriva chioruptiei

Anul viitor va fi unul de lupta impotriva chioruptiei a afirmat Mircea Badea, luni, in pasa din cadrul emisiunii Sinteza Zilei. As vrea sa transmit un mesaj si un semnal totodata, de lupta impotriva.

Traian Basescu, la Cluj, despre societatea romaneasca : Este toleranta la coruptie, la ...

Presedintele Traian Basescu a declarat, duminica, la Cluj-Napoca, la dezbaterea organizata de Fundatia Miscarea Populara, ca Romania are o problema in interiorul societatii, care este toleranta la coruptie, la nerespectarea regulilor, consemneaza Mediafax. Basescu a ajuns la Casa de Cultura a Studentilor din Cluj-Napoca, unde se desfasoara dezbaterea, la ora 12. 00, fiind aplaudat de mai multe persoane care se aflau in zona. Citeste si: Basescu: Membrii Miscarii Populare sa nu atace .

Traian Basescu la Look Tv: S-a trecut la faza a doua de extindere a capacitatii uzinei Dacia din Maroc, este sigur ca se va pierde asamblarea de la Pitesti. / In loc sa se spuna ca se respecta legea, televiziunile spun ca Basescu baga in inchisoare oamen

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni seara, la Look Tv, ca s-a trecut la faza a doua de extindere a capacitatii uzinei Dacia din Maroc, si in concluzie este sigur ca se va pierde asamblarea de la Pitesti, la uzinele Dacia. Presedintele a mai atras atentia ca Romania va pierde numeroase investitii din cauza nefinalizarii coridorului IV paneuropean, adaugand ca, in conditiile in care Guvernul prefera construirea unei autostrazi din bani publici la Alexandria in locul coridorului pentru care exista cofinantare de 85% e un lucru necinstit, in mine Guvernul va avea un adversar total. Tronsonul Pitesti - Sibiu trebuie facut, este o prioritate. Presedintele a subliniat si ca romanii trebuie sa fie mai exigenti cu politicienii corupti, el exprimandu-si ingrijorarea ca Un mare numar de politicieni cu probleme penale au fost realesi. Basescu a vorbit si despre Republica Moldova, spunand ca Ce m-a durut pe mine a fost faptul ca doi premieri discuta reducerea numarului de burse. Eu le-as mari. Acum aflu ca se cam pune o frana la eliberarea actelor de cetatenie. O sa ma ocup sa vedem ce se intampla acolo. ) Noi dam o alternativa Republicii Moldova sa nu fie impinsa in Uniunea eurasiatica.

Traian Basescu: Avem o problema in interiorul societatii, care este toleranta la coruptie

Presedintele Traian Basescu a declarat, duminica, la Cluj-Napoca, la dezbaterea Fundatiei Miscarea Populara, ca Romania are o problema in interiorul societatii, care este toleranta la coruptie, la.

Traian Basescu, la Cluj, despre societatea romaneasca : este toleranta la coruptie, la ...

Presedintele Traian Basescu a declarat, duminica, la Cluj-Napoca, la dezbaterea organizata de Fundatia Miscarea Populara, ca Romania are o problema in interiorul societatii, care este toleranta la coruptie, la nerespectarea regulilor, consemneaza Mediafax. Basescu a ajuns la Casa de Cultura a Studentilor din Cluj-Napoca, unde se desfasoara dezbaterea, la ora 12. 00, fiind aplaudat de mai multe persoane care se aflau in zona. Seful statului a intrat insotit de primarul Emil Boc, in sala .

Traian Basescu despre Klaus Iohannis:De data asta vine in guvern fara sa fie facut ...

Klaus Iohannis este un castig pentru guvern, dar trebuie sa aiba grija cum aranjeaza cu incompatibilitatea, a declarat, sambata seara, presedintele Traian Basescu. De data asta vine in guvern fara sa fie facut aranjament la Grivco, a adaugat Basescu. Presedintele a facut aceste declaratii la intrarea intr-un hotel din Cluj-Napoca, fiind insotit de primarul municipiului, fostul premier Emil Boc. Basescu este asteptat sa participe, duminica, la o intrunire a fundatiei Miscarea Populara.

Traian Basescu la Look Tv: S-a trecut la faza a doua de extindere a capacitatii uzinei Dacia din Maroc, este sigur ca se va pierde asamblarea de la Pitesti

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni seara, la Look Tv, ca s-a trecut la faza a doua de extindere a capacitatii uzinei Dacia din Maroc, si in concluzie este sigur ca se va pierde asamblarea de la Pitesti, la uzinele Dacia. Presedintele a mai atras atentia ca Romania va pierde numeroase investitii din cauza nefinalizarii coridorului IV paneuropean, adaugand ca, in conditiile in care Guvernul prefera construirea unei autostrazi din bani publici la Alexandria in locul coridorului pentru care exista cofinantare de 85% e un lucru necinstit, in mine Guvernul va avea un adversar total. Tronsonul Pitesti - Sibiu trebuie facut, este o prioritate.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2321 seconds )