Libnet.ro
UNICEF

23:00

Mircea Badea: Vasilica Danilet incearca sa explice ca doamna Stanciu nu se pricepe, ca cetatean, la fapte penale. Dar altfel este un magistrat exceptional

Antena3 Antena3,
Mircea Badea: Vasilica Danilet incearca sa explice ca doamna Stanciu nu se pricepe, ca cetatean, la fapte penale. Dar altfel este un magistrat exceptional

Mircea Badea a explicat, in pasa cu emisiunea 100 de minute, realizata de Alessandra Stoicescu, la Antena 3, ca nu CSM reuseste din nou sa dovedeasca un comportament penibil. Citesc o fraza. continuă pe Antena3

Mircea Badea: Doamna Stanciu, daca va mai abtineti din cariera de Ana Pauker, s-ar putea sa scapati!

Mircea Badea a comentat, in pasa cu emisiunea Sinteza Zilei, realizata de Mihai Gadea, cel mai recent curent de toparlanism:Ati vazut ca exista un curent de toparlani acum care pronunta.

Mircea Badea: Doamna Stanciu a bagat un om nevinovat la puscarie si era preocupata astazi cu nepotismul din cabinetele parlamentare

Mircea Badea a explicat, in pasa cu emisiunea 100 de minute, realizata de Alessandra Stoicescu, la Antena 3, ca demersul lui Calin Popescu Tariceanu i se pare absolut normal si uman. Eu sunt foarte bucuros.

Mircea Badea: Doamna Rarinca a fost eliberata de justitie si propaganda SRI zice ca Tariceanu a atacat justitia

Mircea Badea a comentat reactiile jurnalistilor propagandisti referitoare la scrisoarea lui Calin Popescu Tariceanu, de marti. SRI si-a dezlantuit propaganda. Deci toti acoperitii din presa au a.

Mircea Badea: Dupa volumele Pas cu pas si Primul pas, astept cartea Pas-pas

Mircea Badea a recunoscut, in pasa cu emisiunea Sinteza Zilei, realizata de Mihai Gadea, ca se bucura ca doamna Udrea nu mai este in sferele puterii si a remarcat ca s-a facut un schimb intre.

Mircea Badea: inainte sa existe femeia cu barba Conchita Wurst, a existat Bucifal

Mircea Badea a povestit, in pasa cu emisiunea Sinteza Zilei, realizata de Mihai Gadea, unul dintre cele mai interesante episoade pe care le-a vazut la televizor, cu un personaj denumit.

Mircea Badea: Lupta anticoruptie da rezultate. Nivelul de trai al bugetarilor a crescut spectaculos

Mircea Badea a explicat, in pasa cu emisiunea 100 de minute, de luni, ca este foarte fericit de decizia iCCJ referitoare la masinile parcate neregulamentar dar a punctat si ca nivelul de trai al romanilor a.

Mircea Badea: Solicit o interventie publica a presedintelui Iohannis in cazul Rarinca

Mircea Badea i-a cerut presedintelui Iohannis sa aiba o interventie publica in cazul Marianei Rarinca, femeia care a stat sase luni in arest si, ulterior, a fost declarata nevinovata. Mariana Rarinca a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )