Libnet.ro
UNICEF

06:00

Mircea Basescu a ajuns la DNA: E treaba lui Bercea ce spune (VIDEO)

B1 B1,
Mircea Basescu a ajuns la DNA: E treaba lui Bercea ce spune (VIDEO)

Mircea Basescu a venit, joi, la sediul central al DNA, pentru a fi audiat in dosarul in care fiul lui Bercea Mondial il acuza de trafic de influenta. Fratele presedintelui a declarat, la intrare, intrebat cum. continuă pe B1

UPDATE. Mircea Basescu, la DNA: E treaba lui Bercea ce spune

Mircea Basescu a fost citat sa se prezinte joi la DNA, in dosarul in care Florin Anghel a reclamat presupuse fapte de trafic de influenta care ar fi fost comise de fratele presedintelui, la audieri fiind asteptati si Bercea Mondial, sotia acestuia si Marian Capatana, potrivit unor surse judiciare.

Plangerea fiului lui Bercea Mondial impotriva lui Mircea Basescu, preluata de DNA Central

Plangerea formulata de Florin Anghel, fiul lui Bercea Mondial, impotriva fratelui presedintelui, Mircea Basescu, pentru trafic de influenta si inselaciune, a fost preluata de structura centrala a Directiei Nationale Anticoruptie DNA).

Mircea Basescu a ajuns la DNA

Mircea Basescu a fost citat sa se prezinte joi la DNA, in dosarul in care Florin Anghel a reclamat presupuse fapte de trafic de influenta care ar fi fost comise de fratele presedintelui, la audieri fiind asteptati si Bercea Mondial, sotia acestuia si Marian Capatana, potrivit unor surse judiciare.

Fiica lui Bercea sustine ca i s-au dat bani, ca sa nu dea inregistrarile cu Mircea Basescu la DNA

Fiica lui Bercea Mondial, Izaura Anghel, a spus, joi, ca Marian Capatana, intermediul acestei afaceri, i-a dat saptamana trecuta 20. 000 de euro, ca sa nu mai dea la DNA dovezile pe care ea si familia ei le.

Mircea Basescu, chemat la DNA ca suspect. E treaba lui Bercea ce spune

Mircea Basescu, fratele presedintelui, a venit, joi, la sediul central al DNA, pentru a fi audiat in dosarul in care fiul lui Bercea Mondial il acuza de trafic de influenta. Raspunzand unei intrebari.

Antena 3 prezinta un filmulet in care Mircea Basescu apare alaturi de fiul lui Bercea Mondial sustinand ca ar fi intervenit pe langa un judecator

Antena 3 a prezentat, miercuri seara, un filmulet in care apare Mircea Basescu, fratele presedintelui, alaturi de un membru al familiei lui Bercea Mondial. Mircea Basescu ii spune acestuia ca a vorbit cu un judecator de la Craiova pentru eliberarea lui Bercea si ca va discuta problema chiar cu presedintele Traian Basescu. Avocatul Pavel Abraham, care ii reprezinta pe Florin Anghel, fiul lui Bercea Mondial, si pe ginerele acestuia, Marius Constantin, in dosarul in care sunt cercetati pentru presupusa santajare a lui Mircea Basescu, a adus, vineri, la DNA Constanta, doua inregistrari audio-video ce urmeaza sa fie evaluate de catre procurorii anticoruptie.

Mircea Basescu, despre stenograme: Nu am luat bani de la Bercea. Fratele meu este foarte suparat

Mircea Basescu, fratele presedintelui Traian Basescu, a precizat joi dimineata ca nu a cerut si nu a primit bani de la familia lui Bercea Mondial. Mai mult, acesta a precizat ca imaginile si stenogramele difuzate miercuri seara la un post de televiziune sunt scoase din context si nu vor decat sa-l atraga pe seful statului intr-un scandal mediatic.

Mircea Basescu, retinut de DNA pentru trafic de influenta

Update 19:44 Mircea Basescu, retinut pentru 24 de ore Procurorii DNA au dispus punerea in mi and scare a ac and tiunii penale and si re and tinerea pentru 24 de ore a lui Mircea Basescu, acuzat de trafic de influen and ta.

Mircea Basescu, citat la DNA Bucuresti in cazul plangerii facute de Florin Anghel

Mircea Basescu a fost citat sa se prezinte joi la DNA, in dosarul in care Florin Anghel a reclamat presupuse fapte de trafic de influenta care ar fi fost comise de fratele presedintelui, la audieri fiind.

DNA Bucuresti ancheteaza acuzatiile de trafic de influenta in cazul Mircea Basescu

DNA Bucuresti ancheteaza acuzatiile de trafic de influenta. DNA a inceput cercetarile in dosarul in care Mircea Basescu este acuzat de trafic de influenta. Denuntul facut de Florin Anghel se.

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2373 seconds )