Libnet.ro
UNICEF

22:30

Mircea Basescu, audiat astazi in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta

Antena3 Antena3,
Mircea Basescu, audiat astazi in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta

Mircea Basescu va fi audiat astazi in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta. in fata magistratilor va ajunge astazi si Izaura Anghel, fiica lui Bercea Mondial, care va fi audiata ca martor. continuă pe Antena3

Un nou termen la Tribunalul Constanta in dosarul in care Mircea Basescu este judecat pentru trafic de influenta

La Tribunalul Constanta are loc astazi un nou termen in dosarul in care Mircea Basescu este judecat pentru trafic de influenta. Instanta ar putea continua audierile de martori in acest dosar.

Dosarul Bercea Mondial-Mircea Basescu. Abraham: Nu stiu daca instanta va aproba audierea lui Traian Basescu

Noi probe video au fost depuse la dosarul Bercea Mondial-Mircea Basescu, astazi. Este vorba despre inregistrari ale mai multor discutii intre Marian Capatana, familia Anghel si fratele fostului presedinte,.

Un nou termen la Tribunalul Constanta in dosarul in care membrii familiei Bercea Mondial sunt judecati pentru santajarea lui Mircea Basescu

Un nou termen in dosarul in care cinci dintre membrii familiei lui Bercea Mondial sunt judecati pentru santajarea lui Mircea Basescu are loc astazi la Tribunalul Constanta. Instanta a anuntat la termenul precendent ca ar urma sa fie audiati in calitate de martori Bercea Mondial si Marian Capatana.

Marian Vanghelie a fost dus marti la DNA pentru a fi audiat in dosarul de coruptie

Primarul suspendat al Sectorului 5 al Capitalei, Marian Vanghelie, a fost scos din Arestul Politiei Capitalei si dus la Directia Nationala Anticoruptie DNA) pentru a fi audiat de procurori in dosarul in care este acuzat ca ar fi primit mita 90 de milione de euro.

Izaura, in fata instantei: Mircea Basescu spunea ca Traian va influenta magistratii

Declaratii incendiare, astazi, in fata instantei, la Constanta. Fiica lui Bercea Mondial, Izaura, a povestit ca Mircea Basescu spunea ca Traian va influenta magistratii si ca tot la fostul presedinte ar fi.

Basescu, despre dosarul care l-ar putea infunda definitiv. Fostul presedinte vorbeste despre Hayssam

Reactie violenta a lui Traian Basescu pe Facebook, in dosarul care il leaga de rapirea jurnalistilor si deplange soarta romanului rapit in Burkina Faso, desi nu stie cum il cheama. Basescu.

AdePlast: Riscam sa ajungem ca Ungaria, care este la un pas de amenzi usturatoare din cauza intarzierii reabilitarii termice

Romania risca sa ajunga si chiar sa depaseasca performanta negativa inregistrata de vecinii ungari, tara care este foarte aproape de a primi penalitati usturatoare de sute de mii de euro, din cauza intarzierii procesului de reabilitare termica a.

Rusia: Un saptamanal satiric in care este ironizat Occidentul a fost lansat de sustinatorii lui Vladimir Putin. Revista se vrea a fi o replica a publicatiei Charlie Hebdo

Un saptamanal satiric in care este ironizat Occidentul a fost lansat marti de sustinatoii presedintelui rus Vladimir Putin, informeaza AFP. Saptamanal gratuit de patru pagini, interzis tinerilor sub 18 ani,.

Mircea Cartarescu, primul autor roman care a castigat premiul de Stat al Austriei pentru Literatura Europeana

Mircea Cartarescu a fost desemnat joi castigatorul premiului de Stat al Austriei pentru Literatura Europeana pe 2015, informeaza Hotnews. Mircea Cartarescu este primul autor roman care a primit aceasta.

Judecatorul Mustata, condamnat la 10 ani de inchisoare. El este acuzat de luare de mita

Judecatorul Stan Mustata, acuzat ca a primit mita pentru a da solutii favorabile in dosare pe care le judeca,a fost condamnat, vineri, la zece ani si opt luni de inchisoare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )