Libnet.ro
UNICEF

14:00

Mircea Basescu: Nu l-am sunat pe Traian de cand am fost arestat si nici el nu a luat legatura cu mine

România Liberă România Liberă,
Mircea Basescu: Nu l-am sunat pe Traian de cand am fost arestat si nici el nu a luat legatura cu mine

Mircea Basescu sustine ca nu a vorbit cu fratele sau, Traian Basescu, sau cu familia prezidentiala de cand este in arest. Fratele presedinteleui a mai spus ca pe Bercea Mondial l-a cunoscut prin intermediul lui Marian Capatana, iar conditiile din Arestul Politiei Capitalei sunt decente. continuă pe România Liberă

Sinteza Zilei: Procurorii care au anchetat cazul spagii primite de Mircea Basescu au ignorat probe

Intr-o editie speciala a emisiunii Sinteza Zilei, Mihai Gadea a prezentatdetaliul din casa lui Mircea Basescu, ignorat de anchetatori. Fratele presedintelui Traian Basescu are in locuinta sa un sistem de.

Mircea Basescu: Nu e mana finilor mei. Am luat totul ca pe o gluma

Mircea Basescu a vorbit, din spatele gratiilor, despre relatia cu familia lui Bercea Mondial. Nu ma simt vinovat cu nimic. Am luat totul ca pe o gluma. De exemplu, cand pe film spun la mine au ajuns 250. 000 fac o .

Mircea Basescu, vizitat de sotie in arest

Mircea Basescu a fost vizitat astazi de sotia sa in arestul Politiei Capitalei. Doinita Basescu a venit insotita de avocat si a declarat la iesirea de la politie ca sustine in continuare nevinovatia.

Mircea Basescu cere arest la domiciliu

Avocatul lui Mircea Basescu a inaintat o cerere pentru schimbarea masurii de arest preventiv in arest la domiciliu, relateazaB1 TV. Astfel, aparatorul lui Basescu spera la masura controlului judiciar sau.

Izaura Anghel: Mircea Basescu ne-a cerut 1 milion de euro

Izaura Anghel, fiica lui Bercea Mondial, a declarat, luni, la Sinteza Zilei cu Mihai Gadea, ca Mircea Basescu a cerut familiei sale 1 milion de euro pentru a interveni pentru eliberarea lui Bercea. Fratele meu i-a.

Primele declaratii ale lui Mircea Basescu din spatele gratiilor: Nu am vorbit cu fratele meu sau cu familia lui de cand am fost arestat

Micea Basescu nu a luat legatura cu Traian Basescu de cand se afla in spatele gratiilor si nici seful statului nu l-a sunat sau vizitat in arest preventiv. Este prima declaratie a fratelui presedintelui de.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )