Libnet.ro
UNICEF

19:00

Mircea Cosma va fi cercetat in libertate sub control judiciar

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Mircea Cosma va fi cercetat in libertate sub control judiciar

Presedintele CJ Prahova, Mircea Cosma, va fi cercetat in libertate sub control judiciar, inalta Curte de Casatie si Justitie iCCJ) respingand recursul procurorilor DNA. continuă pe Ziarul Bursa

Presedintele CJ Prahova, Mircea Cosma, ramane in libertate, sub control judiciar

Presedintele Consiliului Judetean CJ) Prahova, Mircea Cosma, va fi cercetat in continuare in libertate, sub control judiciar, au decis definitiv, magistratii inaltei Curti de Casatie si Justitie ICCJ).

ICCJ: Mircea Cosma va fi cercetat in continuare in stare de libertate sub control judiciar

Mircea Cosma ramane sub control judiciar, potrivit unei decizii luate, marti, de magistratii inaltei Curti de Casatie si Justitie. Acestia au judecat contestatia procurorilor la decizia de a-l cerceta pe.

Presedintele CJ Prahova, Mircea Cosma, ramane in libertate

Presedintele Consiliului Judetean Prahova, Mircea Cosma, va fi cercetat in continuare in libertate, sub control judiciar, a decis definitiv, marti, inalta Curte de Casatie si Justitie, care a respins recursul.

UPDATE. Mircea Cosma afla daca va fi cercetat in libertate.

Presedintele CJ Prahova, Mircea Cosma, a ajuns la ICCJ, unde magistratii judeca contestatia procurorilor DNA la decizia de a-l judeca pe acesta in libertate, sub control judiciar. --- Mircea Cosma, seful CJ Prahova, afla, marti, daca va fi cercetat in libertate sau in stare de arest. El va fi adus la ICCJ. Cosma este cercetat pentru trafic de influenta. Miercuri seara, magistratii instantei supreme au decis ca Mircea Cosma sa fie cercetat in libertate, sub control judiciar, dupa ce a .

Noul Cod Penal. Peste 300 de persoane sunt sub control judiciar, sub control judiciar pe cautiune si in arest la domiciliu

335 de persoane se afla sub control judiciar, sub control judiciar pe cautiune si in arest la domiciliu, in conformitate cu prevederile noului Cod de procedura penala. Asa au anuntat duminica reprezentantii Politiei Romane.

Presedintele CJ Prahova, Mircea Cosma, afla marti daca va fi cercetat in continuare in libertate

Presedintele Consiliului Judetean Prahova, Mircea Cosma, este asteptat marti la Curtea Suprema unde magistratii iau in discutie contestatia procurorilor Directiei Nationale Anticoruptie DNA) impotriva deciziei prin care acesta a fost lasat in libertate.

Presedintele CJ Prahova, Mircea Cosma, afla astazi daca va fi cercetat in continuare in libertate

Presedintele Consiliului Judetean Prahova, Mircea Cosma, este asteptat marti la Curtea Suprema unde magistratii iau in discutie contestatia procurorilor Directiei Nationale Anticoruptie DNA) impotriva deciziei prin care acesta a fost lasat in libertate.

Mircea Cosma afla daca va fi cercetat in libertate.

Mircea Cosma, seful CJ Prahova, afla, marti, daca va fi cercetat in libertate sau in stare de arest. El va fi adus la ICCJ. Cosma este cercetat pentru trafic de influenta. In acelasi dosar este cercetat si fiul sau, deputatul PSD Vlad Cosma. Camera Deputatilor a respins arestarea preventiva a lui Vlad Cosma, acuzat de trafic de influenta. Citeste si: Salvarea deputatului Cosma, exercitiu pentru majoritatea USD Impotriva solicitarii in acest sens formlate de DNA s-au pronuntat 222 de .

Razvan Alexe, anchetat in dosarul lui Mircea Cosma, ramane in arest.

Razvan Alexe, arestat preventiv in dosarul de coruptie al presedintelui CJ Prahova, Mircea Cosma, si al fiului acestuia, deputatul Vlad Cosma, ramane in arest, informeaza Mediafax. Magistratii Inaltei Curti de Casatie si Justitie au respins, luni, cererea lui Razvan Alexe de inlocuire a masurii arestarii preventive cu arestul la domiciliu. Decizia pronuntata, luni, de ICCJ este definitiva. Razvan Alexe, cunoscut drept un apropiat al conducerii PSD Prahova, a fost arestat preventiv in .

Premierul vrea trecerea 112 la MAI si a STS sub control parlamentar

Prim-ministrul Victor Ponta a declarat, azi, dupa intalnirea cu Grupul minoritatilor din Parlament, ca i-a fost propusa gasirea unei formule mai bune pentru Serviciul de Telecomunicatii Speciale STS), care ar trebui sa treaca sub control parlamentar, iar serviciul 112 sa fie mutat in Ministerul Afacerilor de Interne.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2289 seconds )