Libnet.ro
UNICEF

20:00

Mircea Diaconu ramane senator. Senatul a votat impotriva incetarii mandatului sau

Antena3 Antena3,
Mircea Diaconu ramane senator. Senatul a votat impotriva incetarii mandatului sau

Plenul Senatului a respins, in sedinta de marti, posibilitatea incetarii mandatului de senator pentru liberalul Mircea Diaconu, care, potrivit raportului ANI, se afla in stare de incompatibilitate, informeaza Ag. continuă pe Antena3

Mircea Diaconu ramane senator

Senatul a respins azi propunerea Agentiei Nationale de Integritate ANI) de incetare a mandatului sentaorului liberal Mircea Diaconu, astfel ca acesta ramane in functie, conform surselor de presa.

Senatul a decis: Mircea Diaconu RAMANE SENATOR pana la incetarea mandatului. Ce spune Diaconu.

UPDATE: Senatorul PNL Mircea Diaconu a declarat, marti, dupa votul prin care a fost respinsa solicitarea de incetare a mandatului sau, ca Senatul si-a asumat culpa prin care a decis initial ca nu se afla in vreo situatie de incompatibilitate si a mentionat ca justitia nu a solicitat sanctionarea sa. Diaconu: Senatul si-a asumat culpa privind incompatibilitatea mea _ _ _ _ Plenul Senatului a respins, marti, solicitarea ANI privind incetarea mandatutului senatorului PNL Mircea Diaconu, ca .

Senatul a decis: Mircea Diaconu RAMANE SENATOR pana la incetarea mandatului. ...

UPDATE 2: Presedintele Agentiei Nationale de Integritate ANI), Horia Georgescu, a acuzat in termeni duri votul prin care Senatul a refuzat sa puna in aplicare decizia Inaltei Curti de Casatie si Justitie prin care senatorul PNL Mircea Diaconu era declarat incompatibil si trebuia sa-si piarda mandatul. Seful ANI: Votul pentru Diaconu - DISOLUTIA statului de drept, cu consecinte DRAMATICE _ _ _ _ UPDATE 1: Senatorul PNL Mircea Diaconu a declarat, marti, dupa votul prin care a fost respinsa .

Senatul a decis: Mircea Diaconu RAMANE SENATOR pana la incetarea mandatului.

Plenul Senatului a respins, marti, solicitarea ANI privind incetarea mandatutului senatorului PNL Mircea Diaconu, ca urmare a deciziei definitive a Inaltei Curti de Casatie si Justitie, potrivit Mediafax. Stire in curs de actualizare Citeste si: Mircea Diaconu: Ar fi o aberatie sa dau in judecata Senatul. Nu imi trece asa ceva prin cap.

Senatorii au votat impotriva incetarii mandatului de senator al lui Mircea Diaconu

Plenul Senatului a respins, in sedinta de marti, posibilitatea incetarii mandatului de senator pentru liberalul Mircea Diaconu, care, potrivit Agentiei Nationale de Integritate, se afla in stare de incompatibilitate, anunta Agerpres. Impotriva incetarii mandatului de senator s-au exprimat 32 de senatori, in timp ce pentru au votat 23 de senatori. Zece senatori s-au abtinut de la vot. Votul a fost secret si electronic.

Mircea Diaconu ramane in Parlament: Senatorii au respins revocarea acestuia din functie

Membrii Senatului au respins, marti, revocarea senatorului PNL, Mircea Diaconu, din functie. 32 de senatori au votat impotriva, 23 de voturi pentru si 10 abtineri. ANI l-a declarat incompatibil pe.

VIDEO Senatorii au respins solicitarea ANI privind incetarea mandatului de senator al lui Mircea Diaconu

Plenul Senatului a respins, in sedinta de marti, posibilitatea incetarii mandatului de senator pentru liberalul Mircea Diaconu, care, potrivit Agentiei Nationale de Integritate, se afla in stare de incompatibilitate, anunta Agerpres. Impotriva incetarii mandatului de senator s-au exprimat 32 de senatori, in timp ce pentru au votat 23 de senatori. Zece senatori s-au abtinut de la vot. Votul a fost secret si electronic. - Citeste si 30 octombrie 2012 -cum moare un stat al domniei legii de Ioan Stanomir.

Decizia privind mandatul de senator al lui Mircea Diaconu, amanata pentru marti.

Senatorii au amanat pentru marti luarea unei decizii privind constatarea incetarii mandatului de senator al liberalului Mircea Diaconu, dupa ce programul de lucru a fost depasit in urma numeroaselor interventii, fie laudative fie purtate in contradictoriu, potrivit Mediafax. Dupa aproape doua ore de discutii, presedintele de sedinta, vicepresedintele Dan Radu Rusanu, a anuntat suspendarea sedintei, fara a se da un vot privind punctul de vedere al Comisiei juridice, de numiri, disciplina, .

Cazul Mircea Diaconu, amanat din nou in Senatul Romaniei

Votul in Senat privind incetarea mandatului de senator al lui Mircea Diaconu a fost amanat pentru marti, in cadrul sedintei programata pentru ora 10:00. Anuntul a fost facut de presedintele de sedinta,.

Gyorgy Frunda: Mircea Diaconu are o acoperire legala. Legea incompatibilitatii, o lege Macovei, de foarte rea intentie

Mircea Diaconu are o acoperire legala, Senatul fiind cel care, prin vot, a acceptat ca acesta sa fie in paralel director al Teatrului Nottara si senator, a declarat senatorul UDMRGyorgy Frunda, cu privire la.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )