Libnet.ro
UNICEF

18:00

Senatorii au votat impotriva incetarii mandatului de senator al lui Mircea Diaconu

Hotnews Hotnews,
Senatorii au votat impotriva incetarii mandatului de senator al lui Mircea Diaconu

Plenul Senatului a respins, in sedinta de marti, posibilitatea incetarii mandatului de senator pentru liberalul Mircea Diaconu, care, potrivit Agentiei Nationale de Integritate, se afla in stare de incompatibilitate, anunta Agerpres. Impotriva incetarii mandatului de senator s-au exprimat 32 de senatori, in timp ce pentru au votat 23 de senatori. Zece senatori s-au abtinut de la vot. Votul a fost secret si electronic. continuă pe Hotnews

VIDEO Senatorii au respins solicitarea ANI privind incetarea mandatului de senator al lui Mircea Diaconu

Plenul Senatului a respins, in sedinta de marti, posibilitatea incetarii mandatului de senator pentru liberalul Mircea Diaconu, care, potrivit Agentiei Nationale de Integritate, se afla in stare de incompatibilitate, anunta Agerpres. Impotriva incetarii mandatului de senator s-au exprimat 32 de senatori, in timp ce pentru au votat 23 de senatori. Zece senatori s-au abtinut de la vot. Votul a fost secret si electronic. - Citeste si 30 octombrie 2012 -cum moare un stat al domniei legii de Ioan Stanomir.

Mircea Diaconu ramane senator. Senatul a votat impotriva incetarii mandatului sau

Plenul Senatului a respins, in sedinta de marti, posibilitatea incetarii mandatului de senator pentru liberalul Mircea Diaconu, care, potrivit raportului ANI, se afla in stare de incompatibilitate, informeaza Ag.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2595 seconds )